Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier la ieșire din Tuzla! Trei persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

10 Nov, 2022 12:33 5645 Marime text
  
UPDATE 2 

Un bărbat în vârstă de 38 ani a fost transportat la spital de SMURD. Alte două persoane care au refuzat transportul la spital.

UPDATE 1

Evenimentul rutier s-a soldat cu 3 victime, una în stare gravă și 2 stabile., transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.

Victimele sunt cele din mașina de pe margine, aflată pe avarie, care cosmetizau copacii din zonă. 


Citește și: 

 Straniu accident rutier în județul Constanța, produs în zona unei cruci de pe marginea drumului



Un accident rutier s-a produs în urmă cu scurt timp, la ieșire din localitatea Tuzla, pe DN 39, informează autoritățile!

Accidentul s-a produs azi, în jurul orei 12.30, iar la fața locului s-au deplasat deja echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Reprezentanții ISU Dobrogea informează că evenimentul rutier s-a soldat cu două victime conștiente. Sunt implicate două autoturisme, una cu numere de București și alta cu numere de Mureș. 

Fordul cu numere de București a pierdut controlul volanului, a încercat să evite un tir și a intrat într-o mașina parcată cu numere de Mureș, care se afla pe avarie, și a răsturnat-o. 

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Misiunea este în desfășurare. Intervine St.Tuzla 1 ASAS (Autospecială cu Apă și Spumă) , 1SMURD și 1 SAJ. Intervin și Smurd B,Smurd C și Saj B2
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii