Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier la ieșire de pe Autostrada A4 spre localitatea Ovidiu, județul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

21 Nov, 2022 12:23 5469 Marime text
Accident rutier . foto ISU DobrogeaUn accident rutier a avut loc astăzi la ieșire de pe AUtostrada A 4 spre localitatea Ovidiu, județul Constanța.

Potrivit ISU Dobrogea un autoturism și un camion au fost implicate în accident.

La fața locului intervine Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și SMURD B.

UPDATE. 

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 8, în zona localității Poiana, județul Constanța, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune din spate
cu un TIR. În urma impactului a rezultat o victimă din autoturism, care estetransportată către spital. Circulația rutieră este oprită pe prima bandă a sensului de mers Agigea către Ovidiu, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt ușor ridicate.

UPDATE: 2

Victima, bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluata de echipajul SMURD B si transportata la UPU Constanta.

UPDATE: ora 14.30

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe Autostrada A4 Ovidiu -Agigea, la kilometrul 8, în zona localității Poiana, județul Constanța, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un TIR. În urma impactului a rezultat o victimă din autoturism, care a fost transportată la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii