Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav! Un tren a lovit o mașină. Printre victime, un copil rănit grav

ro

14 Dec, 2022 10:29 1270 Marime text
 La ora 07:41, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident feroviar în comuna Timișești. 

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Timișești, Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț., transmite ISU Neamț. 

Un autoturism în care se aflau două persoane (frate și soră) a fost lovit de un tren de persoane. În urma evenimentului cele două persoane au rămas încarcerate. 

Până la sosirea forțelor de intervenție, participanții la trafic au scos din interiorul autoturismului un băiat în vârstă de 7 ani. Băiatul, inconștient, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț. 

Potrivit sursei citate, pompierii au acționat pentru descarcerarea conducătoarei auto. Femeia de 23 de ani, inconștientă, după ce a fost scoasă din autoturism, a fost predată unui echipaj SAJ în vederea transportului la CPU Târgu Neamț. 

Deasemenea, concomitent cu acțiunile pentru descarcerare au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. 

Nicio persoană aflată în tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale., a mai transmis ISU Neamț. 


Citește și: "Îmi asum toate înjurăturile". Mesajul emoționant al unui polițist, după ce un tată și fiul lui au murit într-un accident pe DN6
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii