Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Vieți curmate în țara care se află pe locul doi în lume ca mortalitate

ro

06 Aug, 2022 00:00 2687 Marime text


Ascultam de dimineață la știri că România se află pe locul doi în lume ca rată de mortalitate. Doar Serbia ne depășește în statistică, iar Ucraina se află mai jos decât noi în clasament, iar la ei este război.
 
Joi spre vineri, un accident rutier teribil s-a produs la Cobadin, județul Constanța. O fată de 13 ani și o altă minoră de 16 au decedat, fiind pur și simplu aruncate din autoturism, în urma impactului. Mașina era condusă de un minor, un tânăr de 16 ani, de loc din Viișoara.
 
Iată că moartea prematură a celor două tinere putea fi evitată dacă nu s-ar fi urcat la volanul unui autoturism condus de un minor. Din păcate, astfel de tragedii se produc peste tot în România, când la volan se urcă persoane fără permis, fără experiență sau băute. De cele mai multe ori, mor cei de la volan, însă, groaznic este când mai trag după ei și alte persoane nevinovate.
 
Să luăm exemplul tânărului de la Cobadin, care a mai fost implicat în alte două accidente în ultimele 6 luni. Ce mai căuta tânărul la volanul unui autoturism? Răspunsuri pe care familia celor două tinere le vor căuta… fără rezultat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii