Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica. A fost revocat preşedintele Directoratului. Cine a fost ales

ro

20 Sep, 2019 00:29 2341 Marime text
Pe Portalul Bursa de Valori Bucureşti, la secţiunea Eveniment important de raportat, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA a postat o informare prin care anunţă acţionarii şi investitorii că în ședința din data de 19 septembrie 2019 Consiliul de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA a decis următoarele:

- se revocă din calitățile de membru al Directoratului și de președinte al Directoratului Marius Dănuț Caraşol începând cu data de 19 septembrie 2019;

- se alege, în conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, ca președinte al Directoratului, denumit alternativ director general Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, Claudia Gina Aanastase, începând cu data de 19 septembrie 2019.

Conforma aceleiaşi informări „Directoratul îşi va desfăşoară activitatea cu membrii aflaţi în funcţie la data prezentului Comunicat”.

Comunicatul este semnat de Claudia Gina Anastase-director general executiv-preşedinte Direcorat şi Alina Elena Teodoru-membru Directorat.

Sursa foto: Transelectrica.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii