Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescăria lui Matei deschide un restaurant și căsuțe de cazare la Costinești. Matei Datcu – „Sper să deschidem la data de…”

ro

10 Feb, 2023 00:00 12364 Marime text
Sursă foto - Facebook.com/Pescaria lui Matei
  • Locația se află în apropierea plajei din Costinești
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de Pescăria lui Matei SRL, la Costinești.
 
„Construire  imobil P+1E restaurant, construire 12 imobile parter kubix 2 – căsuțe de închiriat, amenajare zona lounge si terasa restaurant, amenajare si împrejmuire teren, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în comuna Costinești, str. Portului, lot 1  cvartal 8a, lot 5/1, lot 5/2 si lot 6  cvartal 8a (nr. cadastral 111134), judetul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii , nr. 23, județul Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Amplasament viitor restaurant Sursă foto - Captură portal ANCPI
 

Ce spune patronul, Matei Datcu

 
Contactat telefonic, Matei Datcu, patronul Pescăriei lui Matei, a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că locația „este una foarte mișto! E ceva frumos, serios. Locația va fi una specială. Vom amenaja acolo un restaurant, și vom avea mult spațiu verde și niște căsuțe simpatice”. Legat de bani, patronul nu își face griji de o eventuală problemă spunând că va investi cât va fi necesar în viitoarea locație. De altfel, ne-a spus și când speră să fie marea deschideră. „Sper să deschidem la data de 1 mai 2024!”, ne-a mai spus Matei Datcu.
 

Despre Pescăria lui Matei SRL

 
Înființată în anul 2011, firma are sediul pe strada Meduzei nr. 4, Agigea. Activitatea principală, conform cod CAEN, este reprezentată de „Restaurante”. Matei Alin Datcu este asociat unic și administrator. În anul 2021, firma a raportat 45 de salariați, o cifră de afaceri de 15,1 milioane lei și un profit de 6.560.634 lei.
 
Matei Alin Datcu mai este asociat în firmele Matyfish SRL, Sarda Fish SRL și Matei Takeaway SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Dosarul Sarda Fish
Judecătorii au suspendat procesul în care procurorii cer desfiinţarea unor înscrisuri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii