Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Soția lui Horia Constantinescu a primit răspuns pozitiv de la APM. Va ridica un bloc de patru etaje în Mamaia Nord

ro

31 Mar, 2021 00:00 5788 Marime text
  • Soția lui Horia Constantinescu, Macrina Elena Constantinescu, ridică un imobil în Mamaia Nord
  • A primit undă verde de la Mediu
  • Blocul va avea patru etaje, iar funcțiunea va fi de locuințe colective
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a Macrinei Elena Constantinescu, soția lui Horia Constantinescu, fost director la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumaoturlui Constanța, actual director adjunct al Direcției Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța.
 
APM a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil locuinte colective P+4E + SpTh cu spațiu comercial la parter și  împrejmuire teren”, amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, Zona Mamaia Sat, str. M14, Parcela A 166/107/2/2. Titular al proiectului este Marimar Loca Costinești SRL, cu sediul în județul Constanța, în localitatea Costinești.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile/ Observaţiile/ Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 08.04.2021.
  

Despre investiție


Se propune realizarea unui imobil locuințe colective cu un regim de înălţime P+4E+Sp.th. cu spațiu comercial la parter. Construcţia va fi compusă funcţional în felul următor: la parter – spațiu comercial, la etaj 1 și etaj 3-7 unități locative, hol+casa scării; etaj  2 si 4 - 6 unități locative, hol+casa scării. Imobilul va avea în total 26 unități locative. Terenul studiat va fi împrejmuit şi amenajat. Se vor asigura 27 locuri de parcare auto în incinta proprietății.
 
Se va realiza o structură din cadre din beton armat. Fundaţia va fi tip radier. Închiderile exterioare vor fi de 25 cm grosime şi se vor executa din zidărie de BCA placata la exterior cu polistiren de 5 cm grosime. Pereţii interiori se vor realiza din BCA de 20 cm respectiv 15 cm grosime. Acoperişul peste etaj 4 va fi de tip terasa circulabilă.      
 
Este obligatorie amenajarea de spații plantate cu rol decorativ și de protecție de minim 30% din totalul suprafeței de teren, cu respectarea HCL nr.179/28.04.2017 și HCJ CONSTANTA 152/22.05.2013 privind stabilirea suprafețelor minime de spații verzi și al numărului minim de arbuști, arbori, plante decorative si flori. Valoarea investiției este de 5.895.447,63 lei.
 

Despre Marimar Loca Costinești SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Costinești, sat Schitu, pe strada Unirii. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociat unic este Macrina-Elena Constantinescu, soția lui Horia Constantinescu. Ea este și administratorul firmei, care are ca principală activitate „Activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii