Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Expoziția „Călătoria”, vernisată la Biblioteca Academiei Române

ro

29 Jun, 2021 12:18 2843 Marime text

 
  • Marți, 29 iunie 2021, are loc în Amfiteatrul „Ion Heliade Rădulescu“, expoziția „Călătoria” a artistului Mircia Dumitrescu.

Expoziţia cuprinde lucrări de gravură, desen, sculptură și tapiserie realizate în ultimii cinci ani și grupate în cicluri compoziționale bine definite. Artistul Mircia Dumitrescu invită publicul la o experienţă vizuală inedită, spectaculoasă, monumentală prin viziune și construcție, cu o expresivitate artistică impresionantă.

Organizată în an aniversar, expoziția este dedicată memoriei părinților artistului, Bălașa și Atanase.

Cu acest prilej va fi lansat volumul III al albumului „Mircia Dumitrescu“, editat de Fundația Națională pentru Știință și Artă. Vernisajul va fi urmat de un microrecital susținut de Ion Bogdan Ștefănescu, la flaut, și de studenții Salomeea-Lois Bodea, Carina Geanina Boanță și Mihai Vaida.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 29 iunie – 1 august 2021, în Sala „Theodor Pallady“ a Bibliotecii Academiei Române, și poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 10-14, conform programului de funcţionare a bibliotecii.

Pentru mai mai multe detalii urmăriți transmisiunea de pe pagina de Facebook a Academiei Române https://fb.watch/6qFuSedzNi/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii