Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin“, ediția a II-a

ro

07 Aug, 2020 08:54 3273 Marime text
 
  • Azi, de la ora 21.00, este programat spectacolul „Fata din curcubeu“, de Lia Bugnar, un one women show având-o în distribuție pe Marcela Moțoc.

Vara  aceasta, constănțenii sunt invitați să petreacă, din nou, „Seri de teatru la Pontul Euxin“. Proiectul cultural, ajuns la a doua ediție, se va desfășura în perioada 7 august-6 septembrie, în fiecare weekend, de vineri până duminică (uneori și joi), în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie. Începând cu ora 21.00, constănțenii vor vedea spectacole de teatru, dar vor asculta și concerte, într-un cadru unic oferit de natură și de arhitectura specifică amfiteatrului roman. 

Vineri, 7 august, de la ora 21.00, este programat spectacolul „Fata din curcubeu“, de Lia Bugnar, un one women show având-o în distribuție pe Marcela Moțoc.

Sâmbătă, 8 august, de la ora 21.00, iubitorii muzicii sunt așteptați la un concert susținut de Marius Mihalache Band, format din: Marius Mihalache (țambal), Arabela Nicolau (voce), Lorin Mihalache (tobe) Florin Parfene (bas) și Mandela (flaut).

Duminică, 9 august, publicul va vedea un spectacol de stand-up comedy, susținut de Edi Vacariu, câștigătorul ultimului sezon iUmor 2020, Mane, Mădălin și Gherghe.

Intrarea este liberă!

Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 333.500 lei. 

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii