Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ din ultimul week-end al lunii august

ro

25 Aug, 2020 12:23 2959 Marime text
  • Spectacolele teatrului constănțean sunt susținute în cadrul evenimentului „Amfiteatru Cultural“, din Mamaia, piațeta Perla.
  
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ din Constanța vă invită în ultimul weekend al lunii august 2020, sâmbătă, 29 august, ora 19.00, și duminică, 30 august, ora 19.00, la spectacolele susținute în cadrul evenimentului „Amfiteatru Cultural“, din Mamaia, piațeta Perla.

Acest eveniment face parte din Festivalul „Be.Safe-Best Summer Art Fest“ - Constanța 2020, , organizat de Teatrul de Stat Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, autoritate a administrației publice locale din România, ce subvenționează și sprijină teatrul de păpuși constănțean, pe scena pusă la dispoziția instituției de Primăria municipiului Constanța.

Mulțumim, pe această cale, Grupării mobile de Jandarmi Tomis Constanța, Poliției Mamaia și Direcției de Pază a Județului Constanța pentru sprijinul acordat, ca aceste eveniment să se desfășoare in cele mai bune condiții!, se arată într-un comunicat al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“.

 
Spectacolele Teatrului „Căluțul de mare”, ce se vor juca pe scena din piațeta Perla, Mamaia, vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, in conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19 și Ordinul 2941/ 19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii și publicat în Monitorul Oficial nr. 531/ 19 iunie 2020.

Astfel, sâmbătă, 29 august, ora 19.00, copiii, însoțiți de părinți sau bunici sunt așteptați la spectacolul „Rățușca cea urâtă“, după H. Ch. Andersen. Spectacolul este recomandat micuților, începând cu vârsta de 3 ani și durează 50 minute.

Regia, scenariul și scenografia sunt realizate de Valentin Dobrescu, pe muzica compozitorului Radu Alin Macovei Moraru.    
                                
În distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.         
                                  
Duminică, 30 august, ora 19.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Cei trei purceluși“, după Sergey Mihailov, spectacol recomandat tot 3+, cu o durată de 55 minute; regia: Gheorghe Balint, muzica spectacolului este compusă de compozitorul Dan Bălan iar decorurile au fost realizate de Adrian Drăguț.

În distribuție: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu.

Menționăm că accesul la spectacole este gratuit, în limita locurilor disponobile și respectând toate normele de siguranță sanitară pentru publicul spectator și personalul artistic.
 


Persoanele care refuză să le fie verificată temperature nu vor avea acces în locație.

Rezervarea locurilor se poate face la numărul de telefon 0765/236319, de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00, în limita locuirilor disponibile. Cine nu se prezintă până la ora 18.30, conform rezervării telefonice, aceasta își pierde valabilitatea.

Rezervările se pot face exclusive pentru spectacolele din săptămâna în curs.

Se interzice consumul de mâncare și băutură, în afară de recipiente individuale, cu capac (se interzice folsirea paielor de unică folosință), iar mâncarea trebuie să fie ambalată individual, sigilată, conform normelor în vigoare.

Pentru evitarea aglomerației și pentru a păstra distanțarea fizică, vă rugăm să vă prezentațicucel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului.  

Vă dorim vizionare plăcută!, se mai arată în comunicat.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii