Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Spectacol de improvizație, într-un nou „meci de comedie” al Teatrului de Stat Constanța

ro

17 Feb, 2022 00:00 2404 Marime text

 
  • Vineri, 18 februarie, un nou spectacol de improvizație ne așteaptă la „Meciul de comedie” dintre actorii teatrului dramatic constănțean
 
La începutul acestui weekend, suntem invitați la o seară de comedie spumoasă, în care improvizatori vor fi Florin Aioane, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Lucian Iftime, Ecaterina Lupu, Cătălina Mihai, Ștefan Mihai, Mirela Pană și Florina Stănculeţ.

„Meciul de comedie” este un savuros spectacol de improvizație, unde nu există scenariu sau regie și unde totul - text, mișcare scenică, lumini, muzică - se creează pe loc, în fața spectatorilor.

Formatul este unul competițional, în care actorii împărțiți în două echipe se înfruntă într-o serie de probe, iar spectatorii au un rol foarte important, ei stabilind și temele de improvizație precum și echipa câștigătoare a fiecărei probe.
 
Spectacolul de improvizație va avea loc pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, vineri, 18 februarie, începând cu ora 19, iar biletele pot fi achiziționate pe site-ul www.mystage.ro/spectacole/meciul-de-comedie-2456.
Scenografia îi aparține Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar improvizația muzicală va fi creată live, de către pianistul Mădălin Nicolae Mușat. Arbitrul „meciului” va fi Andrei Bibire.
 
Citește și: Constanța culturală Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ a anunțat programul pentru luna februarie. Ce reprezentații vor fi în acest weekend
 
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii