Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis – Teatrele, cinematografele și restaurantele pot fi deschise de la 1 septembrie, în anumite condiții

ro

26 Aug, 2020 18:14 1713 Marime text
  • „Consider că după data de 1 septembrie, în anumite condiții, restaurantele se pot deschide în interior“, 

Klaus Iohannis a declarat în această seară că vom avea alegeri ce se vor desfășura în condiții excepționale. „Avem o premieră pe care nu și-a dorit-o nimeni. Vrem să organizăm totul în condiții de maximă siguranță. Toți trebuie să respectăm regulile. Fac un apel către toți candidații. Accesul la vot trebuie să se facă în condiții de maximă siguranță“.
 
„Trăim una dintre cele mai complicate perioade din istoria recentă a României. Să nu uităm că alegerile locale din România au fost amânate. Putem avea un proces electoral corect și care să se desfășoare în condiții de siguranță“, a mai spus  Iohannis
 
„Dragi români, este important ca voi să decideți cine va conduce comunitățile în care trăiți. Este esențial să facem tot ce ține de noi pentru ca și democrația să fie protejată în această perioadă dificilă“, a mai declarat președintele României.
 
„Sunt două domenii unde trebuie să se reia activitatea. Unde se poate. Primul sector –zona culturală se vor putea deschide, probabil, începând cu data de 1 septembrie, în condiții de siguranță. Al doilea sector, care este în suferință, este cel privind restaurantele. Consider că după data de 1 septembrie, în anumite condiții, restaurantele se pot deschide în interior“, a mai spus Klaus Iohannis. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii