Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă controalele anti-covid 19 Administratorii a trei localuri din Constanța, amendați

ro

27 Mar, 2021 10:50 2022 Marime text
  • Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că 3 localuri de pe raza de competență (strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis și Piața Ovidiu) desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.
  • Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. Tomis, pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea și polițiști din cadrul Poliției Locale Constanța au organizat, în cursul zilei de ieri, acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La activități au participat peste 80 de forțe de ordine, fiind verificate aproximativ 100 de societăți comerciale și fiind legitimate peste 300 de persoane.

În urma activităților, au fost aplicate 192 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 59.000 de lei.

Totodată, pompierii au constatat 17 abateri, pe linia apărării împotriva incendiilor, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei.

Exemple:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant, situat pe strada Aprodu Purice, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că 3 localuri de pe raza de competență (strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis și Piața Ovidiu) desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare., transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.


Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii