Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Locuitorii din zona Peninsulară cer reînființarea trecerilor de pietoni de pe bulevardul Elisabeta și coșuri de gunoi

ro

15 Mar, 2021 00:00 3242 Marime text

 
  • Locuitorii din zona Peninsulară a municipiului au trimis primăriei Constanța o sesizare
  • Oamenii s-au săturat ca solicitările lor să fie ignorate de fiecare administrație locală
  • Aceștia își doresc mai multe pubele pentru reciclarea selectivă și coșuri de gunoi
  • Peninsularii solicită autorităților reînfiintarea celor 2 treceri de pietoni de pe Bulevardul Elisabeta, una în dreptul Arhiepiscopiei și alta la Farul genovez
 
Un grup de constănțeni care locuiesc în zona Peninsulară a municipiului au trimis primăriei Constanța, o sesizare prin care au solicitat soluționarea unor probleme urgente cu care se confruntă.
Aceștia își doresc mai multe pubele pentru reciclarea selectivă, în condițiile în care sunt doar 3 în tot cartierul, dar și amplasarea mai multor coșuri de gunoi în cartier.
O problemă stringentă pe care peninsularii au tot semnalat-o în ultimii ani vizează și repararea coșurilor existente, care sunt ca în fotografie de cel puțin 2 ani.
“Nu sunt coșuri pe porțiuni întregi în peninsulă, de exemplu între Piața Ovidiu și Farul genovez”, susțin constănțenii supărați.
Nu îl ultimul rând, peninsularii solicită autorităților reînfiintarea celor 2 treceri de pietoni de pe Bulevardul Elisabeta, una în dreptul Arhiepiscopiei și alta la Farul genovez.
“Am cerut motivarea desființării acestora și nu ni s-a răspuns. E mare nevoie de treceri și nu ne putem imagina cum de s-a ajuns aici”, mai susțin locuitorii din zona peninsulară.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii