Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Accesul din „cartierul consilierilor” pe plaja din Faleză Nord se face pe un drum de țară (GALERIE FOTO)

ro

07 Jun, 2022 00:00 3696 Marime text
  • Locuitorii din zonă cer autorităților o alee asfaltată până la limita nisipului, ceva normal și civilizat pentru un oraș care se dorește turistic
  • Alți locuitori sunt de părere că în zonă ar putea fi amenajată totuși o parcare atât pentru localnici cât și pentru turiști până la limita plajei
  • O bucată de teren generoasă din zona Faleză Nord  avea să fie concesionată de fostul primar Radu Mazăre, în primul său mandat către consilierii locali de la acea vreme
  • Astfel, cartierul nou format în zonă, pe străduţa care se numea în urmă cu ceva ani, prelungirea Ion Raţiu, este cunoscut acum sub denumirea neoficială „Cartierul Consilierilor", mai ales datorită faptului că mulţi politicieni au concesionat terenuri acolo şi şi-au construi case
 
 
 
 
Accesul spre plaja din cartierul Faleză Nord este un proiect neterminat, cum sunt multe în oraș. O constănțeancă a suprins în imagini „drumul de țară”, prin care poți ajunge la plajă dinspre străzile Salonic și Yokohama din celebrul cartier rezidențial, vezi secțiunea „foto”.
 
 
Locuitorii din zonă cer autorităților o alee asfaltată până la limita nisipului, ceva normal și civilizat pentru un oraș care se dorește turistic.


 
„O alee cel puțin până au bani de parcare. Să evităm zdrelirea picioarelor la cei mici care vor fi cu ochii pe colac sau minge la vară”, spune o constănțeancă care locuiește în zonă.
 
 
Alți locuitori sunt de părere că în zonă ar putea fi amenajată totuși o parcare atât pentru localnici cât și pentru turiști până la limita plajei.
 
„Dacă tot am fost înzestrați cu așa frumusețe,e păcat să nu amenajăm această zonă”, spune un alt localnic.


 
O constănțeancă supărată spune că acest cartier în care locuiesc mulți dintre foștii consilieri ai orașului nu a fost niciodată în atenția autorităților.
„Credeți-mă ca în acest cartier stă Gabi Stan fost viceprimar al Constanței. Deși era în funcție, cartierul era o mizerie. Nu cred că există vreo legătură cu funcțiile deținute”, spune femeia.
 
O bucată de teren generoasă din zona Faleză Nord  avea să fie concesionată de fostul primar Radu Mazăre, în primul său mandat către consilierii locali de la acea vreme.


Astfel, cartierul nou format în zonă, pe străduţa care se numea în urmă cu ceva ani, prelungirea Ion Raţiu, este cunoscut acum sub denumirea neoficială „Cartierul Consilierilor", mai ales datorită faptului că mulţi politicieni au concesionat terenuri acolo şi şi-au construi case.
 
Citește și:

Constănțeanul supărat. Locuitorii din Faleză Nord atrag atenția că plaja din cartier este sufocată de gunoaie (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii