Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Ziua 328 – 24.11.2022. Astăzi sărbătoresc luna nouă în Săgetător

ro

24 Nov, 2022 09:34 1091 Marime text

Felicitări nouă tuturor că am trecut bine prin ultimele zile de schimbări mari de presiune atmosferică, temperatură și electromagnetism. Am lăsat corpurile să-și facă eliminările și auto-curățeniile, le-am ajutat cu ceva produse naturale, cu hidratare și multă odihnă. Știam că valul de energii tulburătoare este temporar. Ca orice furtună, are sarcina să mai curețe din mizerii, stagnări și fixisme.

Orice tipuri de eliminări există (muci, tuse, transpirații, diaree, erupții pe piele etc) știm că ele reprezintă doar puterea interioară a corpului ce încă reușește să se auto-curețe, să se auto-regleze și să să-și mențină viața, eliminând materiile moarte.

Dar iată că având răbdare să trecem temeinic prin proces, am ajuns și în ziua de astăzi, în care avem un tranzit extraordinar de benefic, cu luna în Săgetător și soarele tot în Săgetător. Ambele sunt în semne de foc, astfel încât astăzi recăpătăm energia, curajul, dinamica și optimismul. Soarele este pe cer, reușind să mai dea norii la o parte, iar soarele nostru interior, plexul solar, este împuternicit după ce a mai eliminat mucusul interior.

Lumina soarelui ne va ajuta să facem alegeri mai înțelepte, în materie de alimentație. Vom evita prăjelile, făina de grâu și lactatele de vacă, adică alimentele producătoare de mucus, și ne vom duce către alimentele simple și ușor de digerat: fructe, legume, proteine ușoare (animale și vegetale) și amidoane simple (cartofi, dovleac, castane etc).

Sărbătorim astăzi luna nouă în Săgetător ca pe un simbol al luminii interioare, care se menține aprinsă, în ciuda tuturor furtunilor ce se abat asupra ei.
Trăim într-o lume misterioasă, pe care nu o înțelegem absolut deloc, deși aparent avem informații despre ea.

Pe măsură ce învățăm, experimentăm, trăim și interacționăm cu toți și toate în această lume, aflăm că știm foarte puțin despre modul în care ea funcționează în mod real. Și folosim cuvinte precum ”miracole”, ”magie” sau ”sincronicități” atunci când lucrurile se întâmplă într-un mod pe care mintea noastră nu-l poate cuprinde.

Vă propun să fim astăzi atenți la corpul nostru întreaga zi și să-i ascultăm nevoile și indicațiile. Corpul va dori să fie într-un anume loc, să facă anumite acțiuni, să fie cu anumiți oameni sau să introducă în interior anumite alimente.
Dacă suntem atenți la reacțiile sale și la indiciile sale (pentru că este foarte comunicativ, la fel ca un copil care încă nu vorbește, dar poate arăta mereu ce vrea) vom avea una dintre cele mai frumoase și benefice zile ale săptămânii.

Alianța cu corpul fizic este cea mai bună relație posibilă a acestei vieți.
Să folosim corpul astăzi ca și GPS de navigație prin energia frumoasă a acestei zile și să ne bucurăm de frecvențele de vibrație aduse de Luna nouă în Săgetător, moment de început și inițiere de comportamente benefice și proiecte avantajoase pentru cât mai mulți dintre noi.

Să avem o zi minunată și plină de lumină

Cu iubire, tuturor 


Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii