Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămâna 12 a anului. Dialoguri și discuții

ro

15 Mar, 2021 00:08 2826 Marime text
  • Chiar de luni, planeta Mercur intră în zodia Peștilor și comunicările vor deveni profunde și emoționale.

Săptămâna 12 a anului
15-21 martie 2021
Dialoguri și discuții
Mă bucur să putem să pregătim energia pentru o nouă săptămână din anul 2021.
Săptămâna a 12-a se încheie cu Echinocțiul de primăvară, cea mai echilibrată zi a anului. Echilibrul zi - noapte ne amintește de echilibrul masculin /eminin sau de cel bine/rău ori corect/greșit. Cu alte cuvinte, echilibrul contrariilor.
Energia acestei săptămâni va fi una cel puțin interesantă.
Chiar de luni, planeta Mercur intră în zodia Peștilor și comunicările vor deveni profunde și emoționale.
Luna se află în Berbec în primele zile ale săptămânii, apoi în Taur, în zilele de mijloc și intră și ea în Pești, către final, așa că o combinație între ”coarne”, agresivitate și partea emoțională poate fi uneori explozivă, alteori prea reactivă.
Iar energia predominată a Peștilor din finalul săptămânii va duce totul în tărâmul emoțiilor, senzațiilor, intuițiilor și chiar a unei viziuni mai detaliate a situațiilor.
Întreaga săptămână, comunicările vor fi extrem de importante și ne vor influența în mod special experiențele zilnic.
 
Părintele Constantin Necula, pe care îl admir și îl urmăresc pe youtube spunea într-o conferință că dialogul se poate realiza doar într-o împărtășire între egali, restul de comunicări sunt discuții. Cele mai multe ”discuții” pe care le avem sunt pierdere de vreme (și chiar de energie).
Săptămâna pregătirii Echinocțiului vom exersa arta dialogului. Pentru aceasta, avem nevoie să ne aflăm cât mai mult în prezența și compania egalilor. Să-i căutăm pe cei asemănători nouă, care doresc și fac lucrurile în ritmul nostru vibrațional. Este minunat când ”egalii” noștri sunt acasă, sunt partenerii de cuplu sau alți membrii ai familiei. Sau prieteni apropiați.
Dar este în regulă să fie și colegi, sau alți colaboratori.
Dialogurile între egali, în preajma Echinocțiului pot susține dezvoltarea interioară și pași importanți în evoluția fiecăruia dintre noi.
 
Discuțiile, în schimb, ne pot lua energia și să ne lase sfârșiți. Mulți vor încerca să ne atragă în ”discuții” care încep cu ”ce părere aveți despre.....?” (o replică capcană la discuții).
Un dialog NU INCEPE niciodată cu o astfel de întrebare. Atenție mare.
Puteți opri din fașă o discuție dacă nu vă prindeți în capcană. Și ieșiți din ea cu o replică plină de umor (”aceeași părere cu cel care întreabă, ha ha ha”).
La dialog nu este nevoie de șiretenie și subterfugii. Aici poți să-ți expui înțelegerea și opinia, permițându-i și partenerului de dialog să facă același lucru.
Este realmente o împărtășire împuternicitoare pentru ambii.
 
Vă invit la un dialog cu Cristela Georgescu, chiar în zilele de Echinocțiu (ne-am programat evenimentul special în seara dinainte și a doua zi, imediat după Echinocțiu, pentru a beneficia la maxim de energia creativă, constructivă și mai ales de echilibrare și reglare interioară a acestui eveniment rar - ce se produce doar de două ori pe an).
https://alexaevent.ro/.../atelier-de-imputernicire-cu.../
Vom discuta despre feminin și relația cu masculinul, despre echilibru și despre împuternicire, despre centraj și soluții de poziționare eficientă în diferite situații.
Participare voastră va duce la o amplificare a energiilor ce vor fi degajate prin intenția noastră comună și transformările pe care fiecare dintre noi le va dori sau necesita pentru sine vor fi mult intensificate.
 
Este realmente o oportunitate unica sa trecem impreună prin Echinocțiu, focalizate pe cel mai frumos subiect cu putință: familia și rolul femeii în cadrul acesteia.
Aduceți întrebări, aduceți comentarii, aduceți propria voastră experiență în dialogul pe care urmează să-l purtăm. Noi am pregătit un material incitant, un dialog jucăuș și dorim să participăm cu o deschidere totală la vibrația Pământului din ziua de Echinocțiu.
Pentru toți oamenii frumoși care urmăresc postările de aici, vă recomand să comunicați întreaga săptămână în limbaj de iubire cu propriul corp, cu cei din familie, cu toți ceialți cu care vă încrucișați drumurile. Dialogați de câte ori puteți și discutați cât mai puțin posibil. Economisiți energie. Păstrați-o pentru zilele de Echinocțiu. Și acordați-vă la vibrația acestor zile, pentru a concentra și atrage ECHILIBRUL în interiorul nostru (și în viețile noastre).
Vă doresc o săptămână cât mai interesantă, cât mai liniștită emoțional și mai ales, cât mai echilibrată.
Să ne revedem cu bine la evenimentul special și extraordinar de Echinocțiu și ulterior, la cele două mari importante evenimente din săptămâna după Echinocțiu.
Dar vorbim despre ele la momentul potrivit!
Până atunci, să dialogăm eficient întreaga săptămână.
Cu iubire, tuturor!
 
Sursa text si foto: https://www.facebook.com/zyanna.orinda.7
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii