Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Privilegiul de a crea realitatea

ro

07 Aug, 2020 10:52 1565 Marime text

Continuăm perioada de recunoștință prilejuită de energia postului Sfintei Marii (1-15 august 2020). Energia feminină ne amintește de puterea Creativității ființelor umane.
Știm că ne putem crea și controla realitatea în care trăim. Avem deja suficiente date științifice și experiențiale, de la oameni ce au trăit cu o perspectivă diferită în lume, prin care să ȘTIM în mod clar că fiecare dintre noi creăm realitatea în care ne aflăm.
Indiferent de locul din care pornim și de greutățile cu care ne confruntăm, puterea se află în inimile noastre.
INIMA creează, cu ajutorul mintii și al corpului fizic.
INIMA este conectată la câmpul electromagnetic al lumii, simte și ȘTIE (fără cuvinte) tot ce este de știut și este singura ce ne poate ghida într-o lume aparent haotică.
INIMA, cu ajutorul minții (pe post de ajutor, de asistentă) creează ordine în haosul lumii din jur și definește existența.
Este un privilegiu să-mi pot crea astăzi ziua.

De la modul în care m-am trezit dimineața și cum am decis să încep ziua (cu exerciții fizice, zâmbind soarelui și binecuvântând tot ce există) și până la felul în care îmi folosesc timpul și energia.
Este un privilegiu, pentru care sunt recunoscătoare, să pot să investesc timp în starea mea de bine, în relații aducătoare de bucurie și în contemplarea și admirația frumuseții lumii.
Înțelepții din vechime spuneau că este privilegiul ființei umane să-și structureze percepția astfel încât să nu lase niciun aspect al vieții la voia sorții. Cu alte cuvinte, ei spuneau că soarta o creăm fiecare dintre noi, cu miile de decizii mărunte ale zilei.
Am fost păcăliți și manipulați sute de ani să credem că suntem neputincioși, să nu ne auto-prețuim și să cedăm controlul creator unor ”autorități”, indiferent de numele acestora. Și așa, am permis fricii și furiei, ca emoții, să devină însoțitoarele noastre.
Dacă ne reîntoarcem în INIMĂ, acolo unde NU EXISTĂ frică sau furie, acolo unde există doar CUNOAȘTERE FĂRĂ CUVINTE, iar dincolo de ea, IUBIRE INFINITĂ, ne reamintim reala noastră putere.
Vă invit să trăim astăzi în recunoștință pentru profunzimea și puterea inimilor noastre. Și pentru privilegiul de a ne putea crea ziua de astăzi (și realitatea în care trăim).
Să ne re-amintim de posibilitățile fiecăruia dintre noi.
Prin decizii mici, prin acțiuni și mai mici, devenim IMPECABILI în fiecare pas de acționare. Și trăim ca și creatori ai vieților noastre.
Facem asta ÎMPREUNĂ, noi toți, alături de Maica Domnului, creatoarea de viață și energia este mult mai puternică.
Ne reamintim mai clar și mai profund SENZAȚIA.
Să aveți o zi a Sfintei Vineri și a IUBIRII (Vineri - Venus - Iubirea) cât mai împlinitoare,
Vă iubesc!

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii