Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Astăzi avem o conexiune puternică cu mama Pământ și cu tatăl Soare

ro

23 May, 2023 09:47 1267 Marime text

Zi frumoasă și cu soare în inimi să avem cu toții!

Astăzi avem o conexiune puternică cu mama Pământ și cu tatăl Soare, conștientizăm cu puterea corpului că ne aflăm prinși între forțele care ne mențin în viață pe pământ. 

Și Ovidiu Dragoș Argeșanu în Jumătatea mea, femeia vorbește la pagina 113 despre ”Femeia ca mamă”. 

”Maternitatea este una din treptele pe care o femeie trebuie să le urce sau nu. Pentru una, lecția este să facă copii, pentru alta, să nu poată face. Evident, totul ține de lecția ei de viață. 

Toți trebuie să înțelegem că copiii nu sunt ai noștri, ci, în primul rând, ai lui Dumnezeu, că sunt niște spirite venite la întrupare, pentru ca, la rândul lor, să își ia niște lecții. Faptul că iau gena noastră nu ne face nici mai merituoși, nici mai speciali. S-a întâmplat astfel pentru că așa au rezonat. Cu cât un spirit seamănă mai mult cu tine, cu atât ia mai mult din gena, din programele tale. Astfel, este foarte important ca, în terapie, să vezi ambii părinți, pentru a-ți da seama de problemele unui copil. Părinții determină în copii subpersonalități materne și paterne. Un fel de alter ego la nivel de subconștient, care intervine în diverse situații. Problema este că subpersonalitățile sunt acolo pe principiul rezonanței. Altfel spus, voi manifesta din aceste subpersonalități însușirile cu care rezonez. 
Se poate și altfel? Da. 

Există părinți dominanți, care determină subpersonalități ce pot fi mai puternice decât spiritul copilului și ajung să-i ”posede” trupul. 

Părinții sunt foarte importanți în dezvoltarea copilului. Din punct de vedere divin, în unele cazuri, ei sunt aleși pentru ca spiritul copilului să înțeleagă cum nu este bine să fie el ca părinte. Cu cât un spirit a fost un părinte mai prost altădată, cu atât are șanse să aibă părinți care îl tratează răi. 
Nimeni nu ajunge într-o familie din eroare!
Asta este valabil și pentru copiii înfiați sau luați de asistenți maternali. 

Mama ta este oglinda ta ca femeie de altădată. Este oglinda ta de mamă, așa cum tatăl este oglinda ta de tată. A-ți învinovăți părinții înseamnă a te condamna pe tine. A-ți urî părinții înseamnă a te urî pe tine. 

Relația cu mama este foarte importantă pentru o fată. De la mamă învață fata să fie femeie. De la ea învață să mângâie, să se îmbrace, să se comporte. 

Mama este sufletul familiei. De aceea, este foarte importantă binecuvântarea ei în tot ceea ce faci. Dacă mama ta nu este de acord cu ceea ce faci, vei întâmpina greutăți în scopurile tale. Este ca și cum o parte din tine se opune să faci ce vrei. ”

Energia zilei de astăzi este despre vibrația tip matern a femininului. Mama Pământ ne cheamă să ne reconectăm cu puterea ei, corpul nostru știe că are nevoie permanent să se încarce de la Natură și stabilitatea sa. 

Pe site-ul Alexa Events puteți urmări un eveniment înregistrat pe care vi-l recomand călduros
https://alexaevent.ro/evenimente/mai-intai-mama-apoi-copilul-la-final-restul-familiei-atelier-online-cu-cristela-georgescu-si-dr-sorina-soescu/

Astăzi este despre ordinea firească a educației, învățării și realei schimbări: întâi mama, apoi copilul și la final, restul familiei. 
Să avem cu toții o zi cât mai prezentă, eficientă și trăită în armonie cu forțele Creative ale lumii

Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii