Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 22 mai 2023 O zi Maestru, zi de început de săptămână de final de mai.

ro

22 May, 2023 16:24 1312 Marime text

22 mai 2023
O zi Maestru, zi de început de săptămână de final de mai.
Am trecut cu bine de week-end-ul cu radiații, vânturi, natură ciufulită și emoții și mai ciufulite.
Dacă sunteți bine, vă felicit. Chiar sunteți puternici!

Dragonii dezlănțuiți în ultimele zile se joacă cu focul, apa, aerul și pământul, ca niște copii. Iar noi oamenii suntem doar martorii jocurilor acestor forțe. Ce minune și mister este viața pe pământ!
Continui lectura cărții despre feminin a lui Dragoș Argeșanu – Jumătatea mea, femeia

Este tot despre ”dragoni”, dar cu o altă semnificație și conotație.
”Ce face ca o femeie să fie atrasă de un bărbat?
Ce trebuie să aibă un bărbat ca să atragă o femeie?

Vreau să vă spun că mi-a luat ceva timp să răspund la întrebarea asta, întrucât consideram că femeia este foarte atrasă de bani. Greșit, totuși adevărat. Este atrasă de ceea ce reprezintă banii. Ceea ce face până la urmă ca femeia să fie atrasă de un bărbat este puterea lui. De ce vă atrage puterea pe voi, femeile?
Pentru că, inconștient, aveți programul de a deveni mame. Automat, vă îndreptați către masculul cel mai puternic, ca să dați naștere puilor cei mai buni, cei mai viabili și să fiți ajutate și protejate în timp ce îi creșteți.

Până la urmă, atracția unei femei față de un bărbat puternic este cât se poate de naturală. Dacă, în epoca de piatră, puterea era dată de forța brută a celui mai rapid în a arunca sulița, sau mai târziu, a celui care mânuia sabia, în zilele noastre, ea se manifestă altfel. Este vorba de bărbatul care are cardul de diamant. Este firesc să fie așa. Aveți nevoie de un bărbat care să vă crească copiii în condiții optime, adică să le ofere hrana, casa și școala adecvată.

Copiii de astăzi au nevoi speciale. Vreți, nu vreți, gândiți în perspectivă – dacă mi-l iau pe ăsta, o să poată să-mi țină copiii la școală? Chiar dacă procesul de analiză este inconștient, aveți gândurile astea într-o măsură mai mare sau mai mică. Și atunci, unul dintre lucrurile care vă atrag este puterea .
Puterea financiară, puterea socială.

Înainte, puterea socială era în strângă legătură cu puterea individului, cu puterea materială, cu locul pe care-l avea în societate. Acum nu mai este chiar așa.
Este mult mai important bărbatul care poate oferi un standard de viață vouă și puilor voștri, decât ce studii are și ce-i poate capul.

Un alt lucru care vă atrage pe voi, femeile, este puterea spirituală. De ce? Pentru că simțiți dominarea celui care știe. Pentru că sunteți intuitive, sunteți empatice și știți cine are ceva în el. Asta nu înseamnă că nu sesizați puterea potențială. Ba da. Doamnele au un talent deosebit de a sesiza puterea potențială dintr-un bărbat care, în perspectivă, poate realiza ceva deosebit. Asta este doar o radiografie, nu o judecată. Pur și simplu sesizez un aspect. Natura face selecție în funcție de cât de capabili ne dovedim. Vreți, nu vreți, înăuntrul vostru aveți acest program.
....

Femeilor, de când lumea animală, le plac campionii. Le plac pentru că sunt speciali. Campionii au alt tip de gândire decât oamenii obișnuiți, nu renunță, își urmăresc scopul, sunt tenace. O femeie te va mângâia dacă ești învins. Te va alinta, poate te va susține. Dar nu te va respecta niciodată! Clar!”
Cu ajutorul lui Dragoș Argeșanu, am scos la lumină dragonii femininului și masculinului, ai Jocului atracției animalice.
Întreaga săptămână vor sta la vedere, ne vor intersecta drumurile și ne vor atrage atenția.

Nu au nevoie de părerea noastră, judecata noastră, acordul sau respingerea noastră.
Ei doar sunt, se joacă nestingheriți și tot ce putem face este să fim martorii energiei și forțelor pe care le degajă prezența și jocul lor.
Să avem o săptămână cât mai echilibrată și o zi eficientă, prezentă și atentă la energii, așa cum sunt. Intenționăm să le folosim, dacă reușim, sau măcar să nu le opunem rezistență, dacă nu știm ce să facem cu ele.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii