Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 18.03.2023. Matematica lunii martie

ro

18 Mar, 2023 09:04 1073 Marime text
Suntem foarte aproape de Echinocțiul de primăvară.
 
Ne maturizăm, creștem, învățăm să lucrăm cu energiile și să le folosim pentru a ne crea propriile Jocuri în realitatea consensuală a oamenilor.
 
1 înseamnă noi începuturi, noi idei, proiecte novatoare, entuziasm și pasiune, de care orice nou început are nevoie, pentru a depăși inerția și precauțiile
8 înseamnă abundență, prosperitate, fluxul resurselor, dar înseamnă și karma (cauză și efect), consecințele alegerilor anterioare;
1+8 = 9 înseamnă finalizarea cu bine a unei sarcini importante.
 
Pentru un copil, asta este creșterea și depășirea stadiului de completă dependență față de părinți. 18 reprezintă marcajul începutului zborului din cuib al puilor de om.
 
Unii pot zbura departe de părinți mai devreme.
Alții stau alături de părinți încă mulți ani (sau toată viața)
Dar cei mai mulți încep să-și ia zborul la 18 ani și să se auto-descopere (dincolo de poveștile părinților) sau să se auto-creeze (în ciuda poveștilor părinților).
 
18 este simbolul maturității ”oficiale” recunoscute consensual de oameni. Din acest moment, fiecare persoană este responsabilă de sine, de propriile decizii, alegeri sau acțiuni. Își asumă consecințele care decurg din fiecare act și observă că pe Pământ funcționează legile energiei: acțiune – reacțiune și cauză-efect.
 
Apariția lui 18 este un semn de progres. Simbolica numărului 18, așa cum am descoperit, înseamnă depășirea unui prag de ”coacere” și începerea dezvoltării într-o altă direcție, decât până în acel moment. Sunt lecții care urmează să fie învățate, pentru că a merge într-o nouă direcție presupune învățarea unor noi reguli de joc. 18 ne indică trecerea la un alt nivel al Jocului vieții, exact ca în jocurile pe computer.
 
În limba și tradiția chineză, 18 este un număr norocos, pentru că modul său de pronunție este foarte asemănător de expresiile ” devii bogat cu siguranță” sau ”sigur este bogat”. Și în tradiția ebraică, se oferă daruri de bani în multiplu de 18, ca simbol al abundenței și prosperității. Două dintre popoarele recunoscute prin talent în afaceri și circulația banilor recunosc vibrația favorabilă a acestui număr, așa că este util să folosim experiența lor.
Ziua de astăzi, de 18 martie, ne susține să ne focalizăm povestea minții pe aspecte pozitive și creative. Ce dorim să materializăm? Suntem cu toții creatori ai propriei realități și propriei povești. Dacă am dori să trecem la următorul nivel al Jocului personal, care ar fi acela? Astăzi ne putem îndepărta de poveștile triste și neplăcute ale trecutului. Le-am rulat destul și le-am digerat lecțiile, este momentul să trecem mai departe.
 
Ce spuneți, creștem și noi?
 
Noile începuturi nu sunt ușoare.
 
Dar să punem semințele mentale ale unor noi proiecte într-o zi de sâmbătă, 18 martie, la început de primăvară, la 2 zile distanță de Echinocțiu, în plină schimbare energetică a energiei lumii, reprezintă un real avantaj și o oportunitate.
 
18 înseamnă o nouă perspectivă asupra vieții.
 
Nu v-ați săturat de poveștile magice și aceleași bla bla bla-uri repetate iar și iar, în discuțiile interminabile cu care umplem întâlnirile?
Nu v-ar place să folosim Creativitatea dăruită de Divin pentru a imagina, proiecta și vizualiza un alt nivel de Joc, pentru fiecare dintre noi?
Haideți să ne imaginăm pe noi înșine un pic DIFERIȚI de cât suntem acum, gândind, vorbind, acționând diferit și trimițând în jurul nostru vibrații și unde diferite. Cum ne-ar place să influențăm lumea din jur? Ce fel de sursă de ”radiații” alegem să fim? Ce transmitem cu fiecare dintre gândurile, cuvintele și acțiunile noastre?
 
18 înseamnă și o provocare. Vine cu riscurile de rigoare. Dar ne asumăm riscuri în fiecare zi, trăind pe pământ. Așa că....suntem obișnuiți. Cât timp trăim, ne asumăm riscurile. Sunt multe așa da-uri și așa nu-uri pe care le învățăm singuri, prin propriile experiențe. Numărul 18 îmi reamintește de acest atelier foarte inspirator, pe care l-am găzduit împreună cu Cristela Georgescu în urmă cu doi ani.
 
De atunci, a trecut timpul, copiii au mai crescut și s-a acumulat experiență.
Evoluția continuă cât timp suntem în viață.
 
Să avem astăzi o zi de 18 martie cât mai prezentă și conștientă,
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii