Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Vergil Chițac (PNL) - “În mandatul meu, realizarea unui nou PUG va fi prioritate zero”!

ro

13 Aug, 2020 00:00 1986 Marime text
  • Planul Urbanistic General al municipiului Constanța este expirat din anul 2009.
  • În lipsa PUG reactualizat, practica Planurilor Urbanistice Zonale a umplut multe buzunare și a alungat mulți constănțeni de acasă
  • Candidatul PNL, Vergil Chițac spune că va include în PUG noul Registru al Spațiilor Verzi, astfel că nimeni nu se va mai putea atinge de acestea
  • Alături de colegii săi liberali, Vergil Chițac s-a întâlnit zilele trecute și cu locuitorii cartierelor Pescărie, Casa de Cultură, Tomis II iar pe 23 august va fi prezent în Peninsulă, de la ora 18.00


În Constanța Planul Urbanistic General este expirat din anul 2009.
“De 11 ani, orașul nostru a fost brutalizat și supus unora dintre cele mai mari orori urbanistice și administrative din câte a văzut țara asta. Practica Planurilor Urbanistice Zonale a umplut multe buzunare și a alungat mulți constănțeni de acasă. Iar dacă nu se vor lua măsuri urgente în ceea ce privește un nou PUG, îmi este teamă că vom ajunge într-o situație fără ieșire.
În mandatul meu, realizarea unui nou PUG trece de la zero prioritate, după cum este în prezent, la prioritate zero! Elimin practica PUZ-urilor și, cu această ocazie, opresc orice tentativă de construire pe spații verzi sau neconformă cu locurile de parcare sau regimul de înălțime al zonei. Mai mult, voi include în PUG noul Registru al Spațiilor Verzi, astfel că nimeni nu se va mai putea atinge de acestea și le vom putea aduce la standardele anului 2020.
Facem curățenie. Aveți încredere!”, susține candidatul PNL pentru primăria Constanța, Vergil Chițac.




 

Întâlnirile cu locuitorii municipiului continuă


Întâlnirile cu electoratul ale candidatului PNL, Vergil Chițac continuă, iar dialogul e din ce în ce mai productiv.
“Mulțumesc pentru atenția acordată și pentru dorința de reclădire a Constanței Puternice acelora cu care m-am întâlnit în zona Pescărie din Mamaia la sfârșitul săptămânii trecute. De asemenea, îi asigur pe constănțenii care mi-au fost alături aseară la Casa de Cultură că discuțiile noastre nu s-au oprit aici și că pe acestea nu se va așterne praful în sertar, ci vor fi aplicate întocmai”, afirmă Chițac.



Alături de colegii săi liberali, Vergil Chițac s-a întâlnit zilele trecute și cu cei care locuiesc în cartierul Tomis 2.
“A fost o discuție agreabilă și am reușit să înțeleg mai bine că, deși dezamăgirea în ceea ce privește orașul este foarte mare, speranța nu ne-a părăsit. Mă bucur că ați găsit în mine un partener de dialog, nu un tonomat de promisiuni electorale. Împreună facem Constanța puternică”, a mai afirmat liberalul.
Pe data de 23 august la orele 18.30 , Vergil Chițac împreună cu echipa va fi în zona peninsulară pentru a se întâlni cu locuitorii de aici.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii