Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Horia Constantinescu (PPU-SL) își lansează programul electoral, în fața Bisericii Sf. Mina (LIVE TEXT+VIDEO)

ro

28 Aug, 2020 09:57 2693 Marime text
  • Alaturi de fostul șef al CJPC Constanța, suspendat recent din funcție pe durata campaniei electorale, se află familia

Horia Constantinescu organizează o conferință de presă în fața Bisericii Sf. Mina din municipiul Constanța pentru a-și prezenta programa electorală. 

Alături de fostul șef al CJPC Constanța, suspendat recent din funcție pe durata campaniei electorale, se află familia. Mama sa, Maria, se află, de asemenea aici. Horia Constantinescu a ales aceasta zi pentru ca se sărbătorește Adormirea Maicii Domnului pe rit vechi.

De altfel, înainte de conferință a intrat in biserica pentru binecuvântare, iar preotul i-a oferit in dar o icoană."Trebuie sa ne împăcam cu Dumnezeu! Dupaăce m-am spovedit și mă prezint curat, cred ca putem trece la programul de guvernare al acestei localități", a spus Horia Constantinescu.

"Trebuie sa ne împăcam cu Dumnezeu! Dupa ce m-am spovedit si ma prezint curat, cred ca putem trece la programul de guvernare al acestei localitati", a spus Horia Constantinescu

"Coperta se numeste certificat de garantie si garanteaza eventualul mandat de primar la care aspir, ca ma voi retrage daca nu duc la bun sfarsit cele ce voi prezenta", a adaugat candidatul la urbe.

"Primul punct - Constanța are nevoie de locuri de muncă funcționale timp de 12 luni pe an. Constănțenii au nevoie de locuri de muncă pentru a-și întreține familia. Asta înseamnă ca o zonă industrială este mai mult decât necesară", a spus Constantinescu.

Un alt punct prezentat de Constantinescu este eliminarea corupției din sistem.

El a spus că doreste eliminarea spăgilor.

"Fiind tată, copiii sunt importanți pentru fiecare dintre noi, iar părinții trebuie să fie cei care ofera siguranță", a zis candidatul.

EL și-a chemat alături soția, mama și cei doi copii. 

"Am imaginat un telefon așa cum ne sunăm părinții și bunicii. Este necesar un telefon al bunicului pentru a lua legatura cu administrația locală și a cere ajutor, în momentul în care familiile au uitat de cei bătrâni", a spus candidatul PPU-SL. 

Sănătatea este un alt punct de pe lista programei electorale a candidatului Horia Constantinescu.

"Sănătatea înseamnă întoarcerea la dispensarele de cartier. Acolo să fie camere de garde și să poata ajunge cetățeanul în structuri moderne", a adaugat Horia Constantinescu.

El a mai spus că este necesar să fie promovată cultura și istoria constănțenilor.

Echipa de consilieri locali propusă:

Maria Obreja - inspsctor OPC
Asan Onur - consilier probleme minoritati
Roman Cristina - avocat
Alexandru Sofronie - consilier juridic
Alexandru Hildan - inginer naval
Eduard Leuca - manager regional
Daniel Zavoda - director regional
Georgiana Campeanu - economist
Alina Diana Burciu - profesor
Ionela Smarandeanu -inginer
Dorina Taune 
Sterea Nurciu
Andreea Jurca
Paul Bettini
Amalia Duran
Adriana Ghetea
Monica Sava
Evdochia Carpov

Horia Constantinescu a mai vorbit de proiectul pe care îl derulează la Palatul Copiilor.

"Am strâns peste 100 de camioane mari pentru ridicarea gunoiului. Societatea constanțeană trebuie reeducată", a zis Constantinescu, care a spus ca mai are puțin și finalizează pista de karting.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii