Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) și-a depus candidatura pentru Primăria Constanța (galerie foto+video)

ro

18 Aug, 2020 09:37 2950 Marime text


Candidatul PER pentru Primăria Constanța, Corina Martin, a ajuns dis de dimineata la Biroul Electoral Municipal pentru a depunde candidatura pentru funcția de primar al municipiului.

Alături de echipa sa, Corina Martin a pășit încrezătoare in birourile institutiei pentru a depune documentele. 

În cadrul conferințelor anterioare, Candidatul PER pentru Primăria Constanța, Corina Martin a precizat că fi omul care va aduce politica nouă la Constanța. 

 Cred că la Constanța ne-am pierdut identitatea orașului și primul meu obiectiv este să redau strălucirea orașului, mândria de a fi constănțean. Pentru a face lucruri mari într-un oraș trebuie să ai această mândrie și să ai „eu pot” și „eu vreau”. Am pus interesele orașului, județului și litoralului înaintea oricăror alte interese. Îmi doresc ca orașul să devină o destinație turistică de 12 luni pe an. Alte orașe sunt înaintea orașului Constanța. Îmi doresc turism, istorie și cultură la Constanța. Și istoria și cultura trebuie să facă parte din identiatea Constanța”, a punctat Corina Martin.

Corina Martin a mai spus că este pregătită să fie atacată de alți lideri politici locali din simplul fapt că se tem de candidatura ei la primărie.


„Sunt pregătită să intru în confruntare cu toți bărbații politici ai Constanței. Îmi asum ca femeie candidatura la primăria Constanța pentru că eu consider că o femeie poate mai mult. Și sunt conștientă că voi fi atacată de cei care se tem de mine. Deasupra mea și lângă mine este Dumnezeu și vă propun să facem echipă pentru Constanța. Voi fi omul care va aduce politica nouă la Constanța”, a spus candidatul PER.





Citește și:

 #alegerilocale2020 Corina Martin (PER) prezintă platforma program și consilierii locali și județeni pentru Constanța (LIVE TEXT + VIDEO) 
 
Corina Martin, candidat la Primăria Constanța, din partea Partidului Ecologist Român „Nu cred că poți să faci nici turism, nici dezvoltare și nici politică fără să iubești oamenii” (galerie foto)     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii