Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Conferință de presă la PSD. Întoarcerea fiului risipitor! (galerie foto)

ro

17 Aug, 2020 12:09 2456 Marime text
  • PSD Constanța va dechide lista la Consiliului Județean cu Horia Țuțuianu, care dacă PSD va câștiga alergerile va fi vicepreședinte al Consiliului Judetean, a anunțat președintele PSD Constanța, Felix Stroe și candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
La conferința de presă este prezent și Horia Țuțuianu, care a decis până la urmă să rămână în PSD și președintele executiv al PSD Constanța, primarul Decebal Făgădău.

Astăzi de la ora 15.00, Făgădău și echipa sa va depune listele de candidați la Biroul Electoral Municipal iar marți, de la ora 12.00, PSD Constanța va depune și listele pentru Consiliul Județean Constanța.

Horia Țuțuianu spune că este de 20 de ani în PSD și rămâne un om de echipă iar PSD Constanța, în formula Felix Stroe - Decebal Făgădău vor câștiga alegerile locale.

Președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădău spune că în PSD nu există o fractură: "Astăzi iesim uniți. Vorbim despre echipă, asumare și continuitate chiar dacă mulți și-ar fi dorit să ne vadă șubreziți, așa cum se întâmplă pe partea dreaptă a eșichierului politic local", spune Decebal Făgădău.

Despre schimbarea candidatului PSD la CJC, Stroe Felix spune că s-a dorit maximizarea șanselor PSD să câștige alegerile.

Stroe Felix a mai anunțat că pe locul 2 pe lista de consilieri județeni este amiralul în rezervă Alexandru Mîrșu iar pe locul al treilea, Zanfir Iorguș, candidatul PSD pentru primăria Mangalia.

Mai multe detalii veți putea citi în ediția de mâine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii