Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor fi refăcute canalele de scurgere ape pluviale din comuna Chirnogeni

ro

11 Mar, 2022 00:00 1222 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Refacere canale de scurgere ape pluviale, poduri și podețe în comuna Chirnogeni – lucrări în primă urgență”
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul primăriei din Chirnogeni, județul Constanța
 
Este vorba de proiectul „Refacere canale de scurgere ape pluviale, poduri și podețe în comuna Chirnogeni – lucrări în primă urgență”, propus a fi amplasat în comuna Chirnogeni, sat Chirnogeni, intravilan, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Reamintim că în 2021, primăria din Chirnogeni cerea undă verde de la Mediu pentru proiectul „Construire poduri, podețe și dalare canale de scurgere ape pluviale în localitatea Credința”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Chirnogeni, satul Credința, intravilan și extravilan (canal de scurgere ape pluviale).
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Investiții în comuna Chirnogeni, județul Constanța. Primăria construiește poduri și podețe

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii