Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitate medicală suport în lupta COVID-19 Personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va primi stimulente (documente)

ro

22 Aug, 2020 00:00 2221 Marime text

  • Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară în data de 27 august 2020, ora 13.00

  • Aleșii județeni vor aproba acordarea unor stimulente financiare pentru personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța

  • Acordarea stimulentelor financiare se va face de către managerul spitalului în baza unui Regulament propriu propus de Comitetul Director și aprobat de Consiliul de Administrație al spitalului

  • În luna martie a.c., Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a intrat în dispozitiv, în contextul pandemiei generate de COVID-19, în calitate de unitate medicală suport

 
Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară în data de 27 august 2020, ora 13.00. Ședința se va desfășura în sistem videoconferință.
Aleșii județeni au de aprobat acordarea unor stimulente financiare pentru personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, în limita bugetului aprobat.
Acordarea stimulentelor financiare se va face de către managerul spitalului în baza unui Regulament propriu propus de Comitetul Director și aprobat de Consiliul de Administrație al spitalului.
Managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va duce la îndeplinire prevederile prezenței hotărâri.
În proiectul de hotărâre privind acordarea unor stimulente financiare lunare personalului medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, vezi secțiunea “documente”.
Stimulente financiare lunare în limita a două salarii minime brute pe țară în baza hotărârii autorităților deliberative ale autorităților administrației publice locale în limită bugetului aprobat, la propunerea managerului spitalului.
Suma va fi suportată din bugetul autorității locale, în limita bugetului aprobat.
Nominalizarea personalului beneficiar se va face de către Comitetului Director în baza unui Regulament propriu și aprobata de Consiliul de Administrație al instituției sanitare.
În luna martie a.c., Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a intrat în dispozitiv, în contextul pandemiei generate de COVID-19, în calitate de unitate medicală suport.
 

Citește și:

Unde sunt cazate cadrele medicale din Constanța aflate în prima linie în lupta cu SARS Cov-2 (documente)

Fonduri suplimentare pentru unitățile medicale din subordinea CJC. Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța intră în dispozitiv, în contextul pandemiei generate de COVID-19


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii