Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou Regulament care vizează municipiul Constanța a fost lansat în dezbatere publică (DOCUMENTE)

ro

16 Feb, 2022 00:00 1996 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat, în consultare publică, Regulamentul privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare de pe domeniul public și/sau privat al municipiului
  • Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise timp de 30 de zile în scris: prin poștă, la sediul din Ștefan Mihăileanu nr. 10 – serviciul Management Drumuri și Transport sau prin e-mail, la adresa drumuri.transport@primaria-constanta.ro
 

 
Primăria Constanța a lansat, în consultare publică, Regulamentul privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare de pe domeniul public și/sau privat al municipiului.
 
Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare din domeniul public și/sau privat al  municipiului Constanța.
 
Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial, la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „De interes public/Transparență decizională pe Legea 52/2003“, începând cu data de 14.02.2022, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare.
 
În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 25.02.2022 se pot transmite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
 
Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:prin poștă, la sediul din Ștefan Mihăileanu nr. 10 – serviciul Management Drumuri și Transport sau prin e-mail, la adresa drumuri.transport@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare din domeniul public și/sau privat al  municipiului Constanța“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Regulamentul privind finanțările nerambursabile acordate din bugetul local al municipiului Constanța, lansat în dezbatere publică (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii