Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestul va avea loc când vor permite condițiile pandemice. Taximetriștii constănțeni sunt de acord cu privire la codul vestimentar propus de autoritățile locale

ro

09 Mar, 2021 00:00 1532 Marime text
  • La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o întâlnire organizată de Camera Naţională a Taximetriştilor
  • Întâlnirea a avut loc în contextul în care taximetriştii constănţeni se pregătesc de proteste
  • Taximetriștii par să fie căzut de acord cu privire la codul vestimentar propus de autoritățile locale
  • În schimb nu sunt de acord cu reducerea numărului de autorizații emise și nici cu suspendarea pe 3 luni a autorizației ca formă de sancțiune, pentru trei abateri repetate
 
La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o întâlnire organizată de Camera Naţională a Taximetriştilor, în stațiunea Mamaia cu participarea președintelui Sindicatului  la nivel național, Vasile Ștefănescu.
Întâlnirea a avut loc în contextul în care taximetriştii constănţeni se pregătesc de proteste, asta după ce o parte din propunerile aduse de aceştia la regulamentul privind transportul în regim de taxi nu au fost acceptate de administraţia locală.

Președintele filialei din Constanța, Sorin Coadă a precizat pentru ZIUA de Constanța că cei care activează în domeniu nu sunt de acord cu reducerea numărului de autorizații emise și nici cu suspendarea pe 3 luni a autorizației ca formă de sancțiune, pentru trei abateri repetate.
În schimb, taximetriștii par să fie căzut de acord cu privire la codul vestimentar propus de autoritățile locale, adică să poarte pantaloni lungi, cămăși cu mânecă lungă iarnă și cu mânecă scurtă pe timpul verii iar încălțămintea să acopere talpa piciorului.
Sorin Coadă a mai adăugat că urmează să aibă o nouă discuție cu viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, atât pe marginea regulamentului cât și a autorizației pentru organizarea protestului, pentru o dată care va fi stabilită ulterior.
"Condițiile actuale nu ne permit să protestăm în număr mare. Când situația se va schimba din punct de vedere al pandemiei și dacă solicitările nu ne vom fi rezolvate, probabil vom ieși în stradă cu 500 de mașini", a conchis Coadă.
 
Citește și:

Discuții ale dispeceratelor care desfășoară activitatea de taximetrie în municipiul Constanța cu reprezentanții primăriei. Se modifică regulamentul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii