Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, despre vicepreședintele CJC, Petre Enciu - „I-am cerut un raport. Depinde de el dacă vrea să rămână în echipă sau să treacă în opoziție”

ro

21 Sep, 2022 15:22 1894 Marime text


A fost ședință de Consiliu Județean, în cadrul căreia vicepreședintele USR, Petre Enciu a ridicat o serie de aspecte.

Acest lucru l-a făcut pe președintele CJ, Mihai Lupu să consideră că Enciu a venit nepregătit la ședință.

După ședință, într-o declarație de presă, șeful Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a declarat că așteaptă de la vicepreședintele Enciu, un raport de activitate până la sfârșitul acestei luni.

„ L-am desemnat să se ocupe deproiecte europene. Am avut o discuție foarte clară cu el pentru că aici îmi doresc o conducere eficientă. Până la sfârșitul lunii septembrie trebuie să îmi arate cum reușește să eficientizeze activitatea în zona pe care o coordonează. Depinde de el dacă vrea să rămână în echipă sau să treacă în opoziție", a spus Lupu.

Întrebat dacă se prefigurează o schimbare de majoritate în Consiliuli Județean Constanța, Lupu a mai spus:  „USR hotărăște ce face. Dacă USR hotărăște să fie în opoziție, este opțiunea lor".

La rândul său, vicepreședintele Enciu a precizat pentru ZIUA de Constanța că va depune raportul solicitat de președinte, cu mențiunea că acesta nu va fi un raport de activitate personal, ci al Direcțiilor pe care le are în coordonare. Despre ieșirea de la guvernarea județeană a USR, Enciu a spus cu surpindere că nu știe nimic.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii