Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru achiziția de module informatice a fost anulată de Primăria Constanța

ro

22 Nov, 2022 00:00 1370 Marime text
  • Achiziția făcea parte din proiectul de planificare strategică integrată și administrație publică eficientă la nivelul polului de creștere zona Metropolitană Constanța
  • Niciunul dintre loturi nu au fost atribuite, iar licitația a fost anulată, deoarece ar fi fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme
  • Potrivit portalului de achiziții publice, doar Webis SRL a fost singurul agent economic care a depus ofertă în cadrul achiziției pentru lotul II
 

 
 
Primăria Constanța a anulat licitația pe loturi loturi privind implementarea de module informatice (modulul urbanism și amenajarea teritoriului și modulul asistență socială) ]n valoare de 1.114.000 lei.

Achiziția făcea parte din proiectul de planificare strategică integrată și administrație publică eficientă la nivelul polului de creștere zona Metropolitană Constanța.

Niciunul dintre loturi nu au fost atribuite, iar licitația a fost anulată, deoarece ar fi fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme.
Menționăm că lotul privind achiziționarea modulului asistență socială a fost anulat adminstrativ.

Potrivit portalului de achiziții publice, doar Webis SRL a fost singurul agent economic care a depus ofertă în cadrul achiziției pentru lotul II.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Constanța nu este capabilă să finalizeze o licitație pentru reparații la mobilierul stradal din municipiu!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii