Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru definitivarea strategiei de dezvoltare a județului Constanța pentru perioada 2021-2027 (DOCUMENT)

ro

07 Jul, 2022 00:00 1469 Marime text
  • Până la acea dată, publicul interesat poate trimite observații și sugestii în scris la adresa de email: poca@cjc.ro sau la sediul APM Constanța sau pe adresa de email: serviciidemediu@gmail.com
  • Raportul de mediu poate fi studiat și în secțiunea „documente"
  • Anul trecut, locuitorii județului Constanța au fost chemați să completeze un chestionar  cu privire la proiectele care vor fi dezvoltate în următorii ani în județul Constanța
 

 
Consiliul Județean Constanța organizează dezbatere publică pentru definitivarea Raportului de mediu pentru “Strategia de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța pentru perioada 2021-2027”.

Dezbaterea are loc pe 18.08.2022, ora 14.00, la sediul Consiliul Județean Constanța din Bd. Tomis, nr.51, sala “Remus Opreanu”.

Până la acea dată, publicul interesat poate trimite observații și sugestii în scris la adresa de email: poca@cjc.ro sau la sediul APM Constanța sau pe adresa de email: serviciidemediu@gmail.com.

Raportul de mediu poate fi studiat și în secțiunea „documente".

Potrivit draft-ului, direcțiile prioritare de dezvoltare strategicã din strategia de dezvoltare a județului sunt: dezvoltarea economică prin valorificare potențialului local și utilizarea inovării și a noilor tehnologii; creșterea calității condițiilor de locuire și reducerea disparităților dintre comunități și dezvoltarea turismului și a serviciilor conexe prin utilizarea inteligentă a resurselor locale.
 
Anul trecut, locuitorii județului Constanța au fost chemați să completeze un chestionar  cu privire la proiectele care vor fi dezvoltate în următorii ani în județul Constanța.

Respondenții erau invitați să răspundă la câteva dintre întrebări din chestionar legate de gradul de mulțumire al vieții pe care o duc în județul Constanța dar și în privința relaționării administrației publice din localitate cu cetățenii, calității serviciilor medicale sau sistemului de învățământ.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Chestionar rapid. Locuitorii județului Constanța, invitați să participe la elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă 2021-2027
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii