Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Mereni a obținut finantare prin PNRR pentru reabilitarea Casei Agronomului

ro

13 Feb, 2023 13:58 1034 Marime text


Dumitru Guriță, primarul comunei Mereni a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Consolidare și reabilitare termică moderată Casa Agronomului”. Valoarea contractului este de aproximativ 997.000 lei iar finanțarea este acordată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 — Valul renovării.

Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătățirea fondului public construit al Comunei Mereni, printr-o abordare integrată centrată pe eficientizarea energetică și consolidarea seismică a clădirilor publice edificate înainte de anul 2000. Perioada de implementare este de 36 luni.

,,Suntem bucuroși că reușim să atragem fonduri pentru localitate. Orice ban adus în comună înseamnă un plus la nivelul de dezvoltare al localității și implicit la nivelul de trai al cetățenilor. Am semnat și alte proiecte dar nu ne oprim. Suntem în faza de obținere de avize pentru un alt proiect extrem de important. Speram ca până la data de 15 martie, să îl avem depus”, a declarat Dumitru Guriță, primarul comunei Mereni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii