Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt administratorii provizorii ai Termoficare Constanța SRL?

ro

23 Jan, 2021 00:00 3388 Marime text
  • Consilierii locali au aprobat înființarea noii societăți de termoficare a Constanței
  • Aceasta este necesară pentru reabilitarea rețelei de transfer a agentului termic primar în municipiul Constanța, o investiție de aproximativ 50 de milioane de euro
  • Termoficare Constanța SRL va prelua serviciului public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică
  • Aleșii locali au aprobat și Consiliul de Administrație provizoriu al noii societăți
  • Componența CA-ului este următoarea: Iulian Gropoșilă - consilier onorific al primarului Vergil Chițac, Liviu Dorel Popa - fost director RADET, Monica Anca Moroianu și Bogdan Bădescu, nominalizați de USR PLUS și Laurențiu Chirtop, propunerea PNL




Consilierii locali au aprobat ieri înființarea noii societăți de termoficare a Constanței.
Aceasta este necesară pentru reabilitarea rețelei de transfer a agentului termic primar în municipiul Constanța, o investiție de aproximativ 50 de milioane de euro, după cum a precizat primarul, Vergil Chițac.
Termoficare Constanța SRL va prelua serviciului public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Constanța.
"Avem toate documentele posibile și necesare, strategie, studii de fezabilitate, toate condițiile necesare, ne trebuie finanțarea.
Am analizat toate sursele de finanțare, cea mai potrivită este cea cu fonduri europene pe eficiență energetică, POIM – Axa 7, și trebuie să se mișcăm extrem de rapid, pentru ca până în 2023 să obținem banii", a mai spus Chițac.
Înainte de aprobarea înființării societății, aleșii locali au aprobat și Consiliul de Administrație provizoriu al noii societăți, care are un mandat de patru luni, cu posibilitatea de prelungire, până la obținerea licența de operator de termoficare de către acest SRL de la Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.
Componența CA-ului este următoarea: Iulian Gropoșilă - consilier onorific al primarului Vergil Chițac, Liviu Dorel Popa - fost director RADET, Monica Anca Moroianu, propunerea USR PLUS, Bogdan Bădescu, nominalizat de USR PLUS, lucrează în domeniul energetic privat și Laurențiu Chirtop, propunerea PNL și a edilului Chițac.



Citește și:

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă. Termoficare Constanța SRL și-a desemnat CA-ul provizoriu!



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii