Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce achiziții publice mai pregătește Consiliul Județean Constanța?

ro

19 Jan, 2023 11:59 1475 Marime text



Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de elaborare a studiului de oportunitate pentru fundamentarea deciziei privind alegerea formei de gestiune a unor activități specifice serviciilor de administrare a domeniului public și privat desfășurate în domeniul administării drumurilor județene din jud. Constanța și servicii de elaborare a caietului de sarcini și a regulamentului de serviciu pe baza cărora se organizează și se desfășoară activitățile specifice de administrare a domeniului public și privat în domeniul administrării drumurilor județene din județul Constanța, prin care se stabilesc nivelurile de calitate și indicatorii de performanță precum și modul de decontare a lucrărilor existente.

Valoarea estimată a achiziției este de 134.800 lei fără TVA.

Operatorii economici pot posta oferta de preţ în catalogul de produse/servicii/lucrări din SICAP.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Termenul limită a ofertelor este 20.01.2023, ora 12:00.

Operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii