Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită la nivel înalt la Muftiatul Cultului Musulman din România Muftiul Muurat Iusuf a primit vizita Excelenței Sale Kathleen A. Kavalec, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al SUA în România

ro

24 Mar, 2023 18:40 1380 Marime text


Vizită la nivel înalt la Muftiul Cultului Musulman din România astăzi, 24 martie 2023.

Excelența Sa Kathleen A. Kavalec, ambasador extraordinar și plenipotențiar SAU în România, a vizitat Muftiatul Cultului Musulman din România, transmițând prin muftiul Muurat Iusuf un mesaj de felicitare pentru întreaga comunitate musulmană din România, reprezentată de muftiatul Cultului Musulman, cu ocazia începerii Lunii Ramazan.

Iată mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a Muftiatului Cultului Musulman din România:

Excelența Sa Doamna Kathleen A. Kavalec, Ambasador Extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite în România, a vizitat, vineri, 24 martie 2023, Muftiatul Cultului Musulman din România.

Cu acest prilej, diplomatul american a avut o întâlnire cu muftiul Muurat Iusuf, prin intermediul căruia a ținut să transmită un mesaj de felicitare pentru întreaga comunitate musulmană din România, reprezentată de muftiatul Cultului Musulman, cu ocazia începerii Lunii Ramazan.

De asemenea, în cadrul discuțiilor Excelența Sa Doamna Kathleen A. Kavalec a mulțumit pentru buna colaborare dintre Ambasada SUA la București și Muftiatul Cultului Musulman din România și pentru sprijinul de până acum și l-a asigurat pe șeful Cultului Musulman din România că și de acum înainte comunitatea va avea un real sprijin în domnia sa și în întregul corp diplomatic al SUA acreditat la București.

De asemenea, Excelența Sa Doamna Kathleen A. Kavalec, Ambasador Extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite în România, și Muftiul Muurat Iusuf au transmis, la finalul întâlnirii, dorința ambelor părți de a continua buna colaborare existentă și de a o dezvolta în viitor prin derularea unor proiecte comune în diferite domenii de activitate.


Sursa info & foto: Facebook.com - Muftiatul Cultului Musulman din România

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii