Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită a Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța

ro

07 May, 2022 18:50 1507 Marime text
foto: captură video Facebook/ Jandarmeria Mobilă

La sfârșitul acestei săptămâni, o delegație a Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, condusă de președintele Pavel Popescu, a efectuat o vizită de documentare la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, informează sâmbătă Jandarmeria Română. 

Reprezentanţii Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională au purtat discuţii cu domnul general de brigadă Liviu Uzlău, prim-adjunct al inspectorului general si cu sefii unitatilor de Jandarmerie din judetul Constanta. 

Totodată, general de brigadă Liviu Uzlău a prezentat membrilor Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională atribuţiile şi misiunile Jandarmeriei Române şi a explicat rolul instituţiei în asigurarea şi menţinerea ordinii publice.

Au fost prezentate situaţiile particulare ale judeţului Constanţa, colaborarea cu instituţiile partenere, dar şi greutăţile şi problemele întâmpinate în activităţile cotidiene.

În cadrul întâlnirii s-a discutat și identificarea soluţiilor pentru a oferi un serviciu mai bun cetăţenilor, membrii comisiei exprimându-şi disponibilitatea de a analiza şi a susţine iniţiativele care vor conduce la creşterea gradului de siguranţă a comunităţilor.  

După încheierea discuțiilor, reprezentanții Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională au vizitat expoziția realizată de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, în cadrul căreia au putut viziona tehnica și materialele aflate în dotarea Jandarmeriei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii