Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Bilanț. Cum a fost sărbătoarea de Revelion, din perspectiva structurilor MAI, la Constanța?

ro

03 Jan, 2023 16:49 1413 Marime text
Structurile MAI, prin Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța, cât și Agenția Națională Antidrog, regionala Constanța, au oferit un bilanț al acțiunilor desfășurate cu prilejiul finalului de an 2022 - începutului de an 2023.

Andreea Ambroze, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța a precizat că peste 850 de polițiști au fost de serviciu în perioada 30 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023. „În perioada menționată, nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției.

„Specialiștii ANA au desfășurat activități specifice. Au fost oferite informații despre serviciile oferite de Agenția Națională Antidrog. Echipa mulțumește tuturor cetățenilor care au dat dovadă de un comportament responsabil”, a punctat Marius Cristian Oprișan, șeful Centrului ANA Constanța.

„În perioada 31 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023, pompierii militari au executat 179 de misiune. Echipajele SMURD au intervenit în 138 de situații pentru a acorda primul ajutor și transportarea persoanelor la unitățile medicale”, a specificat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Maior Cosmin Neagu, purtătorul de cuvânt IJJ Constanța a precizat că peste 150 de jandarmi au fost prezenți zilnic în spațiul public pentru a evita producerea de situații nedorite.

Cosmin Murariu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța a menționat că peste 250 de jandarmi au acționat în sistem integrat alături de polițiști, în stațiunea Mamaia, Agigea, Cumpăna și Valu lui Traian. Au fost peste 60 de acțiuni.

Mai multe detalii, regăsiți în bilanțul video de mai jos:

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii