Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Univet Company, prin Adrian Bîlbă, răspuns negativ de la Primăria Constanța! A cerut un certificat de urbanism

ro

13 Feb, 2023 13:09 1148 Marime text
Primăria Constanța a oferit răspuns societății Univet Company SRL, prin Adrian Bîlbă care dorește să modifice un imobil la Constanța.
 
Mai exact, prin CU 396 din data de 10 februarie 2023, firma dorește schimbarea de destinație din adăpost de animale în spațiu comercial, la imobilul de pe strada Santos nr. 15, Constanța. Municipalitatea a oferit răspuns negativ pentru că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (utilizări admise cu condiționări). Documentul are o valabilitate de 12 luni.

Adrian Bîlbă este fostul manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Acesta are un nou loc de muncă, la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură - Direcția Politici și Inspecții Maritime, Compartimentul Acvacultură și Pescuit Recreativ. 
 
Despre Univet Company SRL
 
Firma este fondată în anul 1996 și are sediul social în Constanța, pe strada Santos nr. 15. Conform codului CAEN, activitatea principală constă în „Activități veterinare”. Asociați în firmă sunt Intervet LTD Co SRL – 69%, Anca Nicoleta Bîlbă – 23%, Ioada Daria Bîlbă – 4% și Adrian Bîlbă – 4%. Vlad Andrei Bîlbă este administrator al firmei. În anul 2021, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei, cu un profit de 24.662 lei.
 
Ioana Daria Bîlbă mai este asociat (55%) la Farul SRL, Adrian Bîlbă apare și în Univet Clinică Veterinară SRL, Anca Nicoleta Bîlbă apare în firma Hipoterapia SRL, iar Vlad Andrei Bîlbă apare în Intervet LTD CO SRL, Univet Clinică Veterinară SRL și Farul SRL.
 
Intervet LTD CO SRL are o cifră de afaceri de 2,8 milioane lei, cu un profit de peste 400.000 lei, la 11 salariați, pentru anul 2021. Are sediul social pe strada Onești, din Constanța, fiind fondată în anul 1994. Asociați în firmă sunt Vlad Andrei Bîlbă – 20% și Farul SRL – 80%, cu cel dintâi administrator.
 
Farul SRL nu are profit sau cifră de afaceri raportate pe anul 2021, și nu au fost înregistrați salariați, conform platformei confidas.ro. Este înființată în anul 1991 și are sediul social tot pe strada Onești. Asociați sunt Ioana Daria Bîlbă – 55% și Vlad Andrei Bîlbă – 45%.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii