Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost candidat la Primăria Constanța s-a retras dintr-o firmă. Societatea a fost preluată de o rudă, ex-administrator al falimentarei RADET

ro

01 Nov, 2022 00:00 2647 Marime text

 
  • Dumitru Gavari a fost în 2012 candidat din partea Partidului Noua Generaţie Creştin Democrat la Primăria Municipiului Constanţa
  • Între timp Gavari a ales să își continue activitatea politică în PSD Constanța
  • Recent, Dumitru Gavari s-a retras din Lotus Partners SRL și a decis cooptarea în societatea a Mădălinei-Mariana Gavari fost membru în Consiliul de Administrație al falimentarei RADET Constanța
  • În 2014, Mădălina Gavari a devenit membru în Consiliul de Administrație al RADET, societate a Consiliului Local intrată în faliment. Ulterior a dezvoltat mai multe afaceri, toate aflate pe pierdere
  • Cât privește Lotus Partners SRL, aceasta s-a înființat în 2008 de asociatul fondator Ștefan Culețu
 
 
 
Dumitru Gavari a fost în 2012 candidat din partea Partidului Noua Generaţie Creştin Democrat la Primăria Municipiului Constanţa.
 
Între timp Gavari a ales să își continue activitatea politică în PSD Constanța.
 
Gavari activează în organizația social-democrată din zona 4, sub coordonarea lui Cristian Tincu.
 
De profesie reprezentant vânzări, social-democratul este implicat și în afaceri.
 
Recent, potrivit Monitorului oficial nr.4533 din data de 28.10. 2022, Dumitru Gavari în calitate de asociat unic la Lotus Partners SRL a decis cooptarea în societatea a Mădălinei- Mariana Gavari prin cesiunea la valoarea nominală a celor 40 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 400 lei, reprezentând 100% capitalul social al societăţii deţinute de asociatul unic către asociatul cooptat.
 
Ca urmare a cesiunii tuturor părţilor sociale deţinute, asociatul Dumitru Gavari s-a retras din societate iar Mădălina-Mariana Gavari în calitate de asociat unic va deţine un număr de 40 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 400 Iei, reprezentând 100% capitalul social, cu o participare la beneficii şi pierderi de 100%.
 
Totodată, prin revocarea mandatului de administrator a asociatului Dumitru Gavari, Mădălina-Mariana Gavari devine și administrator al societății Lotul Partners SRL  pentru o perioadă de 10 ani începând cu data prezentei hotărâri, respectiv până la data de 26.09.2032.
 
Facem mențiunea că societatea figurează pe rolul instanțelor cu două dosare pentru evacuare la Judecătoria Sector 6 și 3 București, reclamant fiind SC Service Ciclop SA . Societatea are punct de lucru în Capitală, B-dul Timisoara 59, și până în 2021 a avut și în Constanța, pe strada Dumbrava Roșie nr.7.
 
 
Lotus Partners SRL
 
Firma s-a înființat în 2008 în București, asociat fondator Ștefan Culețu, obiectivul de activitate fiind dezvoltarea imobiliară.
 
Pentru scurt timp, în anul 2009, Culețu a cooptat ca asociat cu 70% societatea Enrom Energetica SRL  reprezentat de  Amiran Dzanashvili , cetățean israelian.
 
În anul 2019 asociatul fondator devenea din nou asociat unic și în același an îl cooptează  ca asociat pe Dumitru Gavari Dumitru.
 
La scurt timp, Cuțetu se retrage din societate, iar Gavari rămâne asociat unic si administrator .
 
Despre Mădălina Mariana Gavari
 
Aceasta mai este asociat și administrator, potrivit ONRC în Dinamic Leader SRL, unde este asociată cu Sîrghei Felix-Eusebiu. Societatea este în reorganizare judiciară, administrator judiciar fiind Fair&Full Insolvency Consulting SPRL , administrator special Xpert Collect Iat SRL și administrator Măcreanu Alexandru.
 
Societatea are punct de lucru în comuna Runcu.
Mădălina Mariana Gavari mai deține și 0.5% din Eurofier Internațional SRL și este și administrator al societății care are ca obiect de activitate -  comerț cu ridicata deșeuri și resturi. Asociat majoritar este Ștefan Culețu cu  99.5%.
 
Pe 2021 compania a înregistrat pierderi.
 
Felix Eusebiu Sîrghei, trimis în judecată de DNA
 
În anul 2013, DNA l-a trimis în judecată pe Felix Eusebiu Sîrghei după ce firma Construct Active Media SRL a subcontractat ilegal un contract public de peste 100.000 de euro, pe care l-a câştigat, de asemenea, ilegal, pentru reabilitarea vilei „Stejarul” din incinta Centrului de Agrement Gârboavele.
 
Felix Eusebiu Sîrghei a mai fost cercetat, în urmă cu mai mulţi ani, tot pentru obţinerea ilegală a unor contracte publice privind reparaţii la şcolile din Brăila.
 
 
O altă societate un Mădălina Gavari este asociat, de data aceasta unic dar și administrator este GSA Stone Internațional SRL.
 
Societatea este pe pierdere și are un singur un angajat iar punctul de lucru este tot în satul Runcu.

Gavari mai deține 51% și calitatea de administrator și în Eurofinconsult SRL - administrator care are ca obiect de activitate- Restaurante, cu puncte de lucru -Mamaia, Pergola anexă complex Rex Nord, corp C1 , Bar Caracatița și București, Victoriei 214.
 
Totodată, Mădălina Gavari mai este administrator și la Green Star Internațional SRL. Asociat unic al firmei este Oprea Alina Elena iar obiectul de activitate - alte activități anexe transport apă.
 
În 2014, Mădălina Gavari a susținut concurs pentru un loc în Consiliul de Administrație al RADET, societate a Consiliului Local intrată în faliment.
Demersul Electrocentrale Constanța SA privind formularea unei acțiuni de atragere a răspunderii fostelor organe de conducere ale RADET Constanța, pentru situația în care a ajuns regia în contextul numărul dosarului nr. 3265/118/2019/a15, cauză asociată dosarului  privind falimentul RADET, respectiv 3265/118/2019, arată faptul că Mădălina Gavari a activat în cadrul CA-ului fostului RADET.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Oglindă, oglinjoară, care e cel mai bun candidat? Profilul candidaţilor la Primăria şi la Consiliul Judeţean Constanţa. Vezi cine sunt cei 20 de candidaţi

Nelu Negrea şi Mădălina Mariana Gavari se „bat” pentru un loc în CA-ul RADET Constanţa

Dinamic Leader SRL extinde perimetrul de exploatare de la cariera Runcu, din județul Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii