Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Un elev a vrut să facă o glumă la școală, dar s-a ales cu un dosar penal pentru furt

ro

10 Nov, 2022 15:41 1829 Marime text

 
foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea
Ieri, în jurul orei 13:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină cu privire la furtul unui telefon mobil la o școală din municipiul Tulcea.
 
Un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea informează că jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, au luat legătura cu diriginta clasei unde s-a petrecut fapta, aceasta declarând că în timpul orei de curs, o elevă a observat că nu mai are telefonul mobil asupra sa.
 
Fiind întrebată despre cele întâmplate, eleva în cauză, în vârstă de 17 ani, a declarat că avea un telefon mobil asupra ei, însă îi aparținea tatălui ei și pentru că nu cunoștea codul de acces al telefonului, a apelat la un coleg să o ajute să deblocheze telefonul. Elevul nu a reușit să deblocheze telefonul și a cerut ajutorul altui coleg din clasă. Acesta din urmă i-a spus fetei că nu a reușit nici el să deblocheze telefonul, însă nu-l mai are asupra lui pentru că l-a pus pe o anumită bancă. Când eleva a realizat că telefonul nu este de găsit, a comunicat dirigentei.
 
Jandarmii au procedat la efectuarea verificărilor, telefonul fiind găsit pe un perete despărțitor dintr-o baie. După ce au fost vizionate și imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, s-a observat cum, imediat după terminarea orei de curs, un singur elev a părăsit sala, deplasându-se exact în baia unde a fost găsit și telefonul., mai infromează sursa citată. 
 
Ulterior, elevul a fost identificat, acesta declarând că a vrut să facă o glumă, însă când a aflat că a fost solicitat un echipaj de jandarmerie, s-a speriat și a ascuns telefonul pe acel perete despărțitor în baie pentru a nu fi descoperit.
 
Eleva și-a recuperat telefonul mobil, iar jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de organele competente.
 

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine în astfel de situații., recomandă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea. 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii