Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportul de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului, pe ruta Saturn-Olimp a fost contestat pentru a doua oară la CNSC

ro

02 Aug, 2022 00:00 1374 Marime text
  • Contractul de concesiune având ca obiect transportul de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului, pe ruta Saturn-Olimp a fost contestat pentru a doua oară la CNSC
  • Consiliul a emis decizia la contestația depusă de Litoral Sud M 8899 SRL împotriva Primăriei Mangalia, în calitate de autoritate contractantă
  • De această dată, CNSC a respins contestaţia societății din județul Teleorman
 
 
Contractul de concesiune având ca obiect transportul de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului, pe ruta Saturn-Olimp a fost contestat pentru a doua oară la Consiliul Național de Soluționare a Constestațiilor (CNSC).
 
CNSC a emis decizia nr. 1550/C7/1473 din 26-07-2022 la contestația depusă de Litoral Sud M 8899 SRL împotriva Primăriei Mangalia, în calitate de autoritate contractantă.
 
Litoral Sud M 8899 SRL cu sediul în Roșiorii de Vede, județul Teleorman a contestat raportul procedurii nr. 42045/14.062022 referitor la achiziția publică organizată în vederea atribuirii contractului de concesiune având ca obiect „Concesionarea serviciului de transport de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului, pe ruta Saturn-Olimp”.
 
Societatea din Teleorman a solicitat admiterea contestației și atribuirea contestatoarei a contractului de concesiune a serviciului de transport de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului Mării Negre pe ruta Saturn-Olimp.
 
În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă contestaţia formulată de către Litoral Sud M 8899 SRL în contradictoriu cu Primăria Mangalia.
 
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.
 
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 
Vă reamintim, Litoral Sud M 8899 SRL a mai înregistrat o contestație în luna aprilie în cadrul aceleiași proceduri.
 
În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis atunci  în parte, contestaţia și a decis anularea procesului-verbal nr. 29029/20.04.2022 privind analizarea documentelor de participare, a propunerilor tehnice, a propunerilor financiare și aplicarea criteriului de atribuire și Raportul procedurii nr.29029/20.04.2022, precum și adresele autorității contractante de comunicare a rezultatului procedurii.

Totodată, Consiliul a obligat Primăria Mangalia la reluarea procedurii de achiziţie publică, prin reevaluarea ofertelor depuse de Litoral Sud M 8899 SRL și Ariel MLA SRL, cu respectarea întocmai a celor consemnate mai sus, a documentației de atribuire și a legislației aplicabile privind concesiunile, în termen de 10 zile de la data primirii prezentei decizii.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Transportul de agrement în stațiunile turistice din sudul litoralului contestat la CNSC. Se cere reevaluarea ofertelor!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii