Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de lemne de foc, depistat de jandarmii IJJ Constanța. Ce măsuri au fost luate (GALERIE FOTO

ro

15 Dec, 2022 14:36 1747 Marime text
Transport de lemne. Foto: Facebook/IJJ ConstanțaJandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat, în data de 14.12.2022, un bărbat în vârstă de 60 de ani care conducea pe D.N. 3, între localităţile Ostrov şi Bugeac, un tractor agricol care avea ataşate două remorci pline cu lemne, ultima dintre remorci fiind fără număr de înmatriculare.

Potrivit unui comunicat al IJJ Constanța, când a observat maşina jandarmeriei, bărbatul a oprit pe partea dreaptă a drumului.

„Jandarmii l-au legitimat pe bărbat şi au verificat legalitatea transportului de material lemnos, depre care au aflat că nu era avizat . Mai mult decât atât, verificările ulterioare au scos la iveală şi alte aspecte, anume că cea de-a doua remorcă nu era înmatriculată iar bărbatul în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Lemnele transportate (în cantitate de aproape 7 metri cubi) au fost inventariate şi predate către Ocolul Silvic Băneasa.

Pentru faptele constatate jandarmii au întocmite acte de sesizare, urmând ca cercetările iniţiate de jandarmi să fie continuate de către autorităţile abilitate în acest sens.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii