Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Apuseni O tânără mamă a murit, într-un sat izolat de munte, la trei zile după ce a născut. ÎPS Teodosie vrea să îi boteze bebelușul

ro

06 Feb, 2023 12:35 3969 Marime text

Tragedie în Alba! O tânără de 33 de ani a decedat la trei zile după ce a născut. A fost pentru a șaptea oară însărcinată. 

Cutremurat de povestea tineri mame, ÎPS Teodosie a anunţat, în direct la România TV, că ar dori să o boteze pe micuţa născută în urmă cu câteva zile.

În urmă cu trei zile, mai exact joi, 2 februarie, noaptea, femeia a născut acasă o fetiță sănătoasă, de aproape 4 kilograme, în sătucul izolat din Alba.



Cum s-a produs tragedia 

 Potrivit alba24.ro, pompierii din Câmpeni au fost alertați, duminică dimineață, de urgența medicală din Scărișoara.

Din cauza drumului greu accesibil și a stratului mare de zăpadă, au ajuns cu greu la femeie, care era deja inconștientă. Ei au avut nevoie de o șenilată, ca să poată urca pe drumul acoperit de ninsoare.

În urmă cu trei zile, femeia a născut un bebeluș, după a șaptea sarcină. Încă nu se știe de ce i s-a făcut rău duminică, dar când au ajuns la ea, salvatorii de la ISU Alba și de la Ambulanță i-au acordat îngrijiri medicale.

La scurt timp, lăuza a făcut un stop cardio-respirator și nu a mai putut fi readusă la viață.

Medicii au declarat decesul femeii, iar bebelușul ei, conștient și fără probleme medicale, a fost transportat la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii