Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top trei telefoane ieftine de cumpărat în 2021

ro

08 Mar, 2021 20:38 1862 Marime text

Anul 2021 abundă în telefoane ieftine, iar piața este saturată de opțiuni, de la branduri mari ca Google și Apple, la branduri aproape uitate, cum ar fi Motorola.
Iată top trei cele mai bune telefoane ieftine pe care le poți găsi în 2021.
 

1. Google Pixel 4a

La circa 2.400 lei, nu vei găsi un telefon cu o valoare mai bună decât Google Pixel 4a. Cel mai recent telefon ieftine de la Google include toate caracteristicile care au făcut Pixel 3a un telefon de succes, dar într-un dispozitiv care costă mai puțin.


Există doar o cameră de 12,2 megapixeli pe spate ca și până acum, dar Google sporește acest lucru cu unele programe inteligente precum Super Res Zoom și Live HDR +. Multe dintre funcțiile fotografice pe care le vei găsi în Pixel 4, mai scump, se găsesc și aici, iar rezultatul este unele dintre cele mai bune fotografii pe care le vei vedea de la un telefon la orice preț.
Într-adevăr, Pixel 4a nu poate avea performanțele iPhone SE, dar pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri, telefonul Google are suficientă putere de procesare de la chipsetul său Snapdragon 730G pentru a face față majorității sarcinilor. Vei primi un design atractiv, un ecran OLED luminos și 128 GB de stocare.


2. iPhone SE

iPhone SE 2020 este ceea ce se întâmplă atunci când faci un telefoane ieftine care nu ies chiar ieftine. Pentru circa 2.000 de lei, acest iPhone oferă aceleași performanțe rapide ca iPhone 11 și iPhone 11 Pro, datorită procesorului Aion Bionic. Și același cip oferă iPhone SE capabilități de fotografie care lipsesc la cele mai multe telefoane ieftine Android. Aceasta include modul portret pentru camerele din față și din spate, Smart HDR și raza de acțiune dinamică extinsă atunci când filmezi videoclipuri.




Cu afișajul său de 4,7 inci, iPhone SE este cel mai potrivit pentru cei care preferă telefoanele mai mici, dar ecranul luminos și colorat. De asemenea, primești un buton Touch ID pentru deblocarea dispozitivului, Apple Pay și introducerea parolelor, precum și un design rezistent la apă. Noul iPhone SE acceptă și încărcarea fără fir.

Noul iPhone SE este bine realizat cu cadru din sticlă și aluminiu. În schimb, nu vei obține modul Night pentru camera foto oferită de iPhone 11. Dar, în general, acesta este cu ușurință unul din cele mai bune telefoane ieftine de până acum.

3. Moto G Power

Un telefon cu rezistență foarte mare a bateriei, noul Moto G Power poate trece chiar și prin 14 ore de funcționare intensivă. Aceasta este una dintre cele mai bune durate de viață a bateriei telefonului pe care le-am văzut vreodată, ceea ce este cu adevărat remarcabil atunci când iei în considerare că Moto G Power costă circa 1.000 lei. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care acest telefon Android a intrat pe lista cu cele mai bune telefoane ieftine.


Moto G Power are, de asemenea, un ecran mare de 6,6 inci cu rezoluție Full HD și camere destul de capabile, cu lentile triple, inclusiv o cameră principală de 48MP, un obiectiv macro de 2MP și un senzor de adâncime de 2MP.

Bateria puternică de 5.000 mAh din Moto G Power contribuie cu siguranță la greutatea sa, iar ecranul de pe acest telefon ar putea fi mai luminos, dar, în general, Moto G Power este cu ușurință unul dintre cele mai bune telefoane ieftine de pe piață.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii