Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spațiile publice din Constanța, dezinfectate cu regularitate. Unde se acționează în această noapte

ro

17 Aug, 2020 14:57 1366 Marime text
  • Spațiile publice din municipiul Constanța, dezinfectate zi și noapte.
Primăria Municipiului Constanța acționează permanent pentru dezinfecția străzilor, trotuarelor, parcurilor, locurilor de joacă și platformelor de deșeuri din oraș, conform unui grafic bine stabilit.

Dacă în cursul zilei au fost dezinfectate aleile și băncile din parcurile Tăbăcărie și Dragoslavele, în această noapte echipele vor
acționa în zonele: Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare, Inel I.

Totodată, în fiecare zi se dezinfectează aleile de acces în Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Militar de Urgență Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cu excepția platformelor de deșeuri care sunt dezinfectate cu o soluție pe bază de clor, celelalte spații sunt igienizate cu un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă! Aveți grijă de voi și de cei dragi!

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii