Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția primarului din Lumina și-a deschis o nouă firmă. Cu ce se va ocupa

ro

04 Mar, 2023 00:00 2284 Marime text
  • Administratori și fondatori la noua firmă sunt Goidea Georgeta și Chiru Magdalena
 
Conform Monitorului Oficial al României, la începutul lunii februarie a fost depusă cererea, care ulterior a fost aprobată, cu privire la autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Premium Car Wash SRL.
 
Sediul social a fost stabilit în satul Lumina, comuna Lumina, strada Iulia Hașdeu nr. 11, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 452 - Întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Capitalul social a fost stabilit la 200 lei, iar fondatori sunt Goidea Georgeta și Chiru Magdalena. Cele două sunt și administratori în societate.
 
Decizia a fost publicată pe 27 februarie 2023.
 
De menționat este faptul că Magdalena Chiru este soția primarului din Lumina, Dumitru Chiru. Cei doi au fost, în trecut, asociați în aceeași firmă. Mai exact, vorbim de compania Luceafărul SRL, unde Magdalena Chiru este încă asociat. În anul 2015, era publicată decizia nr. 518 din data de 28 ianuarie în Monitorul Oficial al României, prin care este cooptată Magdalena Chiru în companie de către Dumitru Chiru. În același timp, era majorat capitalul social cu 45.000 lei, fiind vorba de aportul noului asociat. Astfel, în urma cooptării, Magdalena Chiru deținea 99,5575% din capitalul social, iar Chiru Dumitru avea doar 0,4425%. Nu a durat mult, iar în februarie 2015, Dumitru Chiru a decis să se retragă din Luceafărul SRL, urmând ca Magdalena Chiru să devină asociat unic. În prezent, Luceafărul SRL are un număr de 2 salariați, conform raportării din 2021, un profit de 122.382 lei și o cifră de afaceri de 343.930 lei. Unic asociat este tot Magdalena Chiru, care a mai fost și în compania Laro Residence SRL, de unde s-a retras definitiv.
 
Compania Luceafarul SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 621.795,00 lei, cu mai multe primării din județul Constanța, majoritatea fiind cu servicii veterinare sau de ecarisaj.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și

De ce nu mai sunt scoase la licitație două săli de clasă din Lumina? Ce spune primarul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii