Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer drogat, depistat pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. Ce alte nereguli au mai depistat în trafic agenții

ro

23 Jan, 2023 11:32 1085 Marime text
Șofer, foto: Pexels
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști!

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 10.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, în localitatea Văleni, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 13.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din comuna Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii