Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului, în această dimineață, pe șoselele din România. Unde este circulația restricționată

ro

25 May, 2022 08:17 914 Marime text
Situația traficului, foto: Pexels
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65, la kilometrul 36+100 de metri, între localitățile Balș și Găneasa, județul Olt, un TIR încărcat cu țigări s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni ușoare. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Craiova-Slatina, desfășurându-se pe celălalt fir, pe câte o bandă pentru fiecare direcție. La această oră nu sunt înregistrate valori ridicate de trafic.
 

Iar pe DN 57, la kilometrul 174, în zona localității Comorâște, județul Caraș-Severin, un autocamion a rămas imobilizat pe carosabil, din cauza unei defecțiuni tehnice. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ pentru fiecare direcție. Nu sunt probleme privind valorile de trafic.
 

La nivel național, precum și pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.
 

În ceea ce privește fluența, sunt înregistrate valori ridicate de trafic în zona capitalei, circulându-se în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în mun. București al autostrăzii A1 București-Pitești, din dreptul localității Ciorogârla, județul Ilfov, pe DN Centura București, în localitățile Domnești, Bragadiru și Pantelimon, dar și pe DN 1A, în localitatea Mogoșoaia, la intrarea în capitală.
 

Pentru evitarea accidentelor rutiere, recomandăm sporirea atenţiei în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după asigurare și semnalizarea din timp a intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, păstrarea distanţei de siguranţă dintre vehicule și evitarea depășirilor periculoase., transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii