Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului în această dimineață. În ce județe se circulă în condiții de iarnă

ro

26 Feb, 2023 08:20 989 Marime text
foto: infotraficromania.ro
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Se circulă în condiții de iarnă, fiind depusă zăpadă pe carosabil, în județele Harghita (DN 15C, localitatea Lacul Roșu) și Hunedoara. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.
 
Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie și lapoviță pe mai multe drumuri din județele Argeș, Gorj, Iași, Prahova, Sibiu, Timiș și Vaslui, carosabilul fiind umed, iar vizibilitatea bună.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești - Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, circulația se desfășoară pe un carosabil parțial umed, fără precipitații, cu valori de trafic normale.
 

Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă și nu bruscați comenzile autovehiculelor. Folosiți frâna de motor pentru încetinire!

Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii